. Днес се наложи да го почвам... развивам болтовете, които са отгорна страна и слизам долу при полуоските.Едната се разви, трагвам да вкарвам ключето в другата опааа, кво да видя ключа се варти. Явно предишния собственик се е мачил да развива ама е превартял ключа и до там. Сега какво да правя, как да развия тези болтове ? Утре ще се мача с един ключ подобие на тръбен, дано нещо стане, но ме самнява. Колата е Vw Jetta 87 г. 1.6 куб. и друго полуоската която се разви е тази отдясно, като гледате двигателя отгоре и налага ли се да я вадя цялата полуоска, че да падне скоростната надолу ? смисал дали ще пречи. Благодаря !Помощ
- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Помощ
Здравейте. От доста време ми боксува саеденителчето, ама така си го карам боксува само като го назоря малко
. Днес се наложи да го почвам... развивам болтовете, които са отгорна страна и слизам долу при полуоските.Едната се разви, трагвам да вкарвам ключето в другата опааа, кво да видя ключа се варти. Явно предишния собственик се е мачил да развива ама е превартял ключа и до там. Сега какво да правя, как да развия тези болтове ? Утре ще се мача с един ключ подобие на тръбен, дано нещо стане, но ме самнява. Колата е Vw Jetta 87 г. 1.6 куб. и друго полуоската която се разви е тази отдясно, като гледате двигателя отгоре и налага ли се да я вадя цялата полуоска, че да падне скоростната надолу ? смисал дали ще пречи. Благодаря !
. Днес се наложи да го почвам... развивам болтовете, които са отгорна страна и слизам долу при полуоските.Едната се разви, трагвам да вкарвам ключето в другата опааа, кво да видя ключа се варти. Явно предишния собственик се е мачил да развива ама е превартял ключа и до там. Сега какво да правя, как да развия тези болтове ? Утре ще се мача с един ключ подобие на тръбен, дано нещо стане, но ме самнява. Колата е Vw Jetta 87 г. 1.6 куб. и друго полуоската която се разви е тази отдясно, като гледате двигателя отгоре и налага ли се да я вадя цялата полуоска, че да падне скоростната надолу ? смисал дали ще пречи. Благодаря !Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”