моля дайте мнение за голф 3 1.6 бензин 97г.
моля дайте мнение за голф 3 1.6 бензин 97г.
ще купувам кола и аз не знам каква още, но ми изпада едно такова голфче 3, 1.6 бензин - кажете това какво чудо на техниката е - здрави ли са. пръчка ли са.
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
Pichaga написа:това е много добра цена за тая година
А бе хора вие добре ли сте 5500 лв. Я махни 1800 лв мито станаха 3700лв.АКо ще я взема от Германия докарването е окло 250 евро(500лв.).Станаха 3200лв.Ако твоя приятел не си сложи за него това означава че ще вземеш ГОЛФ III 1.6 101коня '97 година +екстри за 1600евро.!!!!!!!!
Ало Земя вика Марс ,ако ме чувате шо не вземете да слезете от там а?!?!?!?
Такава кола запазена под 2300 евро неможеш да я вземеш от германия.И то бая трява да потърсиш че да я намериш на тая цена.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
flash написа:Pichaga написа:това е много добра цена за тая година
А бе хора вие добре ли сте 5500 лв. Я махни 1800 лв мито станаха 3700лв.АКо ще я взема от Германия докарването е окло 250 евро(500лв.).Станаха 3200лв.Ако твоя приятел не си сложи за него това означава че ще вземеш ГОЛФ III 1.6 101коня '97 година +екстри за 1600евро.!!!!!!!!
Ало Земя вика Марс ,ако ме чувате шо не вземете да слезете от там а?!?!?!?
Такава кола запазена под 2300 евро неможеш да я вземеш от германия.И то бая трява да потърсиш че да я намериш на тая цена.
ало светкавицата ае да се кротнеш малко а!

... ест. тва е за хора дет са вътре в нещата и с тва си вадят кинтите, ако аз ида у жърманс да си купуам кола не 2300 ами и 4300 евро мое да не ми стигнат

... е тука мисля има хора дет също са в час с вноса нека отсъдят

от всичко дето написахме ей това ме интересува двата двигателя на голф 3 - та дай ако нямаш против да я засегнеме тази тема - аз ако знаех всичко немаше да питам тука. та до някоя година е със същия двигател като на голф2 - както разбирам, а тази щом е произведена 97 г значи е друг и е 101 кс - правилно ли съм разбрал. Та кажи сега заслужава ли това нещо - парите да не ги закачаме
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:28, променено общо 1 път.
vw_golf_2_Memphis написа:стария двигател на Г3 1.6 не е като на Г2 защото е инжекция...
Иначе 101-те кончета се справят перфектно с купето!За това купе нормално е конете да са 90.По-нагоре става лакомия...
А и парите са добри.Направо се меткай вътре!Но бих ти препоръчал да я прегледаш в сервиз..защото аман вече от приятели![]()
какви екстри има?
там е работата, че и аз още не знам подробности - тука близките дни ще ида да я гледам - сега само знам, че е голф 3 1.6 бензин 97 г, ама тук както ми препоръча ходих да гледам възможните двигатели и видях че AEK 101 коня е произвеждан до 03.96г. възможно ли е на тази да е друг - примерно ABU, AEA, AEE - щото видях че за 1.6 бензин тези са се произвеждали тогава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”