проблем с голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с голф 4
здравеите колата е голф 4 1.6 някои може ли да ми каже колко струва датчика които включва перката на радиатора колата е с климатик и евентоално да ми покаже схема че моята е объркана.
Re: проблем с голф 4
Около 60 лева струва оригинален от VW(нямаха го на склад и го чаках 3 дена). Датчика се намира на радиатора малко над долната тръба. Трябва да знаеш, че малко тегаво се сменява - трябва да махнеш подкалника на лявото колело, лявата кора под двигателя и 2-та клаксона. След това си намираш тръбен ключ и с него развинтваш и завинтваш, защото профила на датчика е нестандартен и никакъв гаечен ключ не пасва.
P.S. Аз съм със същия мотор и миналия месец ми се наложи същата процедура. Трябва да го направиш отдолу защото отгоре почти няма как да работиш камоли да разхлабваш и затягаш.
P.S. Аз съм със същия мотор и миналия месец ми се наложи същата процедура. Трябва да го направиш отдолу защото отгоре почти няма как да работиш камоли да разхлабваш и затягаш.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
По спомени гаечния ключ,който ставаше за там беше 29мм .Обаче не съм 100% сигурен.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Колега първо си виж контактите на перката да не са клеасали!Там има една букса (големичка)
Ако са клеасали пръсни с контактен спрей!
Ако са клеасали пръсни с контактен спрей!

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
... и гнездото на бушона.
Този дето е на акумулатора.
Този дето е на акумулатора.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”