Голф 4 1.8Т AGU 1999г. губи мощност и гасне

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kalopo0o
Автомобил: Golf TDI ++
Двигател:

Голф 4 1.8Т AGU 1999г. губи мощност и гасне

Мнениеот kalopo0o » Пон 09 ное 2015 19:17

Здравейте колеги ,

Моля помагайте !!!

Имам голф 4 1.8Т AGU със газов инжекцион , колата губи мощност в движение придърпва само при загрял двигател закачена е на ваг ком и показва грешка че няма постоянен + към дюзите . Сменен датчик колянов вал кумутатор дебитомер лабда сонда проблема остава колата го прави при загряло положение прави го и на бензин и на газ . Откачих газовия компютър махнал съм му захранване всичко и проблема си остава колата гасне и работи супер богато като го направи мирише на бензин много при появане на проблема показва че влиза 11 килограма въздух . Следователно смених дебитомера и проблема пак си остава. Почистена и обучена дросел клапа . Вече не знам какво да правя а колата се кара всеки ден и е нужно да я оправя .
Колата има и чип от Богомил adler-auto , но е слаган преди 2 години и се съмнявам да е от това проблема .

Моля помагайте !!! :cry

Потребителски аватар
kalopo0o
Двигател:

Re: Губи мощност и гасне голф 4 1.8Т AGU 1999г

Мнениеот kalopo0o » Вто 10 ное 2015 8:03

Някъкви съвети ? :banghead

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Вто 10 ное 2015 10:56

Измери ли какво е захранването към дюзите(+)?Предпазителя за тази верига? АГУ-то скоро ли е поставено,и от тогава ли са проблемите?

Потребителски аватар
kalopo0o
Двигател:

Мнениеот kalopo0o » Пет 13 ное 2015 10:36

Здравейте само искам да напиша , че проблема се оказа в не работещи коректно бубини по точно 2 , смених всички с чисто нови и нови свещи беру платин и колата се успа смених и реле 409 заради грешката в дюзите . Пиша го тоя пост някой ако срещне същия проблем като мен , че на VAG-Com - a не показа че бубините не дават хубав ток такаче най-добре при такъв проблем първо се насочете към тях :banghead

Благодаря за вниманието !

Темата може да се :lock

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”