изървали амортисиори на Г2
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
изървали амортисиори на Г2
Абе изтървали са ми и 4-те амортисиора на голф-а (2-ка) някои има ли идея какви пари са и дали немогат да се сложат от няква друга бракма , щото един приятел ми каза че той бил сложил на неговата Астра от Москвич Алеко . дали и на моита бракма няма да станат от нещо друго
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: изървали амортисиори на Г2
4 амортисьора бих стрували във зависимост от марката от 250лв до 1000+ лв ,иначе може да пробваш всякакви експерименти ,даже и да си караш такаB_O_S_S_S написа:Абе изтървали са ми и 4-те амортисиора на голф-а (2-ка) някои има ли идея какви пари са и дали немогат да се сложат от няква друга бракма , щото един приятел ми каза че той бил сложил на неговата Астра от Москвич Алеко . дали и на моита бракма няма да станат от нещо друго

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
B_O_S_S_S написа:Абе изтървали са ми и 4-те амортисиора на голф-а (2-ка) някои има ли идея какви пари са и дали немогат да се сложат от няква друга бракма , щото един приятел ми каза че той бил сложил на неговата Астра от Москвич Алеко . дали и на моита бракма няма да станат от нещо друго
Не съм чувал да стават от друга кола, но със сигурност не стават от Алеко! Поразгледай се по магазините и си избери най-добрата оферта и слагай НОВИ, че с тях шега не бива!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
и на моита бракма няма да станат от нещо друго[/quote]За бракма стават от всичко друго-ама се надявам да имаш по-добро мнение за твоята кола!Напиши амортисьори в търсачката и си избираш марка по твоя джоб!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”