Колеги един приятел е решил да си купува кола голф3 1.6 101 коня та вчера гледахме един такъв голф 97 година.Колата е на негов колега регистрирана с всичко платено за тази година.На него му я дава за 6000 лева твърдо.Голфа е с 2 еърбега и абс,със бяло табло е и климатик.Но това което на мен ми направи впечатление на първо четене беше че нямя MFA на таблото и отзад не е с дискове а с барабани.Та въпроса ми е това нормално ли е за този мотор и тази година-97-ма???Аз съм със същия мотор но 96-та и си имам и MFA и отзад съм с дискови спирачки.
П.С. Голфа е и с газова уредба която също влиза в цената.
Питане за голф3 1.6,101 коня
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:Твойта се води GT (всички ГТ модели са с дискове отзад и лайсни на които пише GT, джанти 15ки ББС), a тази която сте гледали е била най-вероятно GL или CL.
Нормално е да я взима колата няма лъжа или измама, на мен цената ми се струва разумна само проверете годината, защото най-вероятно няма да е 97
Ами незнам но на лайсните нищо не пишеше,а иначе са същите като моите.Колега голфа е 97-а гаранция,проверих с очите си.На блока отдолу на едно място я пише годината на колата.Там на това място на моя голф пише 96,а на този дето го гледахме пишеше 97-а.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за голф3 1.6,101 коня
GOLF_GT написа: нормално ли е за този мотор и тази година-97-ма???
мойта е АБСОЛЮТНО същата!!!
да я взима,много съм доволен

- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
аз също съм с GT тройка от 96-та ... имам всички надписи и екстри, без подгряване на седалките и кожа, но задните ми спирачки са барабани колата е комби
така че липсата на дискове отзад не е толкова притеснително, но липсата на МФА ..... да не би да е сменяно лостчето нещо, на километража на екранчето има ли си разграфени полета за км, разход, температура ...
така че липсата на дискове отзад не е толкова притеснително, но липсата на МФА ..... да не би да е сменяно лостчето нещо, на километража на екранчето има ли си разграфени полета за км, разход, температура ...
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VWGT написа:аз също съм с GT тройка от 96-та ... имам всички надписи и екстри, без подгряване на седалките и кожа, но задните ми спирачки са барабани колата е комби
Колега към мен ли е въпроса????
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”