дисплей арматурно табло голф 5
дисплей арматурно табло голф 5
Колеги помагайте, със започването на студовете ми се получи един странен проблем с голфа.Дисплея на арматурното табло на голф5(между километража и обортомера)работи наполвина.Едната половина свети нормално, а другата много по-слабо. Странното е, че е точно наполвината, дисплеят ми е от големите, тези целитене като на голф 4. Когато загрее колата, примерно съм я карал 30мин. и се оправяше досега, но вчера не искаше да се оправи и след повече от 30мин. Ако някой знае какъв би могъл да е проблема да сподели как се решава, но аз все пак мисля да изчакам като се позатопли малко да видя дали ще се оправи и ако не тогава да търся сервизна помощ. Но всичко по темата ще е от полза със сигурност.
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Re: дисплей арматурно табло голф 5
Една диагностика дали няма да покаже къде е проблема? Предположението ми е такова, понеже е по-нова кола и почти всичко, да не кажа всичкия ток, който е в колата се контролира от компа и си мисля, че диагностиката ще си каже къде е проблема. 

Благодаря за линка все пак,но мисля да опитам сам да сваля таблото и да поразмърдам свързващите кабели (лентовия, мисля че моят е такъв)и да напръскам с контактен спрей.При мен все пак, когтао позагрее се оправяше поне преди засега в тези студове и пордаи липсата в момента на дълга дестинация незнам.Дали някой знае как да сваля таблото без да счупя нещо,ПОМАГАЙТЕ КОЛЕГИ.
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
DIDICO написа:Благодаря за линка все пак,но мисля да опитам сам да сваля таблото и да поразмърдам свързващите кабели (лентовия, мисля че моят е такъв)и да напръскам с контактен спрей.При мен все пак, когтао позагрее се оправяше поне преди засега в тези студове и пордаи липсата в момента на дълга дестинация незнам.Дали някой знае как да сваля таблото без да счупя нещо,ПОМАГАЙТЕ КОЛЕГИ.
ne pipai sam
на никой ли не му се е случвало да разглабя тъпото табло на голф 5,помагайте
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ела до нас ще ти го разглобя без проблем,но незнам дали напръскването ще ти помогне 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”