Не отчита температура и мига лампата?
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
Не отчита температура и мига лампата?
Здравейте колеги. До вчера стрелката на таблото си работеше отчиташе правилно, днес като запалих започна да ми премигва постоянно лампата за температурата, покарах доста градско и стрелката за температурата не мръдна. Може ли да е от таблото или термостата или термодатчик...Ако някой може да ми помогне ще съм благодарен
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не отчита температура и мига лампата?
термостат не е,виж дали имаш охладителна течност,но и да нямаш мисля че стрелката трябваше да мръдне,аз лично миналата седмица имах подобен проблем пътувах извънградско и на няколко пъти ми се наложи да спирам и д анагласям буксата на таблото и при мен лампата мигаше и стрелката не отчиташе,обаче не отчита и бензиномера,наи напред свали кората над педалите и поразмърдяи дясната букса (ако са 2) и виж дали ше дойде
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега прав си, сега като карах ми спря и километража и оборотомера, вече мига и лампата на маслото, та значи всичко идва от таблото и ще пробвам, както ти каза с буксите в краката, ако нестане ще разглобя таблото 
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
Имам един проблем, че не намирам буксата за таблото над краката виждам релетата, бушоните и два големи снопа с кабели.
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега над краката нямаш бука за кора писах махни кората над краката ако е голф 2 ка де,ако е 3ка разглоби отпред пластмасата пред таблото за да стигнеш до буксите поне така мисля че беше
- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
Разбрах те колега голф 3-ка е колата пропуснал съм да напиша и затова се заблудих и почнах да ровя за букси при електрическото табло.Иначе няма начин утре ще махна пластмасите и ще видя таблото и буксите му в какво състояние са
Благодаря!
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
провери термодатчика,твърде вероятно е да е от него,ако не е тои търси причината в таблото!
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
да ама колегата има проблем и с другите уредиnikolai_an написа:провери термодатчика,твърде вероятно е да е от него,ако не е тои търси причината в таблото!
наи вероятно е буката поразмърдай е и виж дали ще се правятwassilzaza написа:Благодаря колега прав си, сега като карах ми спря и километража и оборотомера, вече мига и лампата на маслото, та значи всичко идва от таблото и ще пробвам, както ти каза с буксите в краката, ако нестане ще разглобя таблото
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”