съединител целя комплект acdelco
-
Galov-8607
- Автомобил:
- Двигател:
съединител целя комплект acdelco
колеги да ви попитам че маи ме вратнаха съединител целя комплект acdelco за голф 3 1.4 мн 92г колко парички варви чисто нов ? ако някои ми каже ще съм му много благодарен 

-
Galov-8607
- Автомобил:
- Двигател:
Re: съединител целя комплект acdelco
някои знае ли каде да провера поне ?
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Извинявам се колега, че ти отговарям на въпроса с въпрос но съм любопитен, защо точно към acdelco си се насочил за съединител?
А иначе най-популярните съединители за нашите коли се въртят над 250лв. нагоре. (само за сравнение с отстъпки си взех sachs за около 300 +- някой лев - пълен комплект за Г2 1.6 доволна работа е)
А иначе най-популярните съединители за нашите коли се въртят над 250лв. нагоре. (само за сравнение с отстъпки си взех sachs за около 300 +- някой лев - пълен комплект за Г2 1.6 доволна работа е)
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
скоро проверявах за на баща ми вентото (1,6 ABU, 94г.) и с отстъпките 20% цената беше 210 лв.иначе магазин има в Цариградски комплекс - Имахижу.
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
колега аз съм с такъв.струваше ми 270 лева ако не ме лъже паметта преди около година и малко го смених.аз не съм доволен от него понеже колата я карам доста на спар4е и в определени моменти усещам как съединителя на моменти пребуксува педала ми става малко мо мек,аз съм с помпа не съм с жило,и сякаш съединителя ми е за смяна.моя съвет е ако можеш вземи си някой друг комплект.незнам какви са цените на "закс" и "лоок" но ако можеш си вземи от тях.
ако караш спокойно и колата няма да се напъва мисля 4е това е най доброто и евти предложение.все пак няма да си купиш от турските буклуци които предлага пазара.
ако караш спокойно и колата няма да се напъва мисля 4е това е най доброто и евти предложение.все пак няма да си купиш от турските буклуци които предлага пазара.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
В "имахижу" имам много добро приятелче и го попитах за цена на комплекта за acdelco ще го цитирам:
Ако се интересуваш ще ти дам телефона му на л.с.
190 mm -168 лв.
200 mm- 229 лв.
Ако се интересуваш ще ти дам телефона му на л.с.
-
Galov-8607
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги много ви благодаря за за отговорите попитах ви защото колата ми я прави едно приятелче и ми каза 205 кинта за съидинитела ацделко незнам дали е 160мм или е 200мм ще проверя за работа ми взима доволните 90 кинта исках да разбера дали ме е натоварил много ? благодарско на всички Колеги

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Темата е заключена, виждам, но е за съединители и да предупредя:
Имам приятелче, много сериозен мъж, със сервиз.
В събота си говорих с него, стана дума и за съединители, та той ми сподели, че при него се появил ня'къФ екземпляр и му предлагал съединители LUK - комплект, за 90лв.
На всичкото отгоре му обяснявал как за количества цената щяла да върви надолу!
Е сметнете този ЛУК за 90лв какъв голям лук и праз ще е и оглеждайте много внимателно какво купувате.
Не мога да кажа по какво можете да ги различите - приятелчето отказало сделката
Имам приятелче, много сериозен мъж, със сервиз.
В събота си говорих с него, стана дума и за съединители, та той ми сподели, че при него се появил ня'къФ екземпляр и му предлагал съединители LUK - комплект, за 90лв.
На всичкото отгоре му обяснявал как за количества цената щяла да върви надолу!
Е сметнете този ЛУК за 90лв какъв голям лук и праз ще е и оглеждайте много внимателно какво купувате.
Не мога да кажа по какво можете да ги различите - приятелчето отказало сделката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”