Значи първо да кажа че прегледах всичко свързано с задни чистачки за голф и не открих това което е при мен. та по въпроса онзи ден изведнъж каза че няма да работи и няма. Хванах се аз свалих всичко и почнах да оглеждам кое може да не е наред. Свалих моторчето и реших да пробвам дали ако му подам ток директно ще тръгне и то проработи но малко странно. Тъй като има 3 кабела предполагам 2 + и 1 маса и от единея + излиза друг кабел и влиза директно в моторчето. и като подам ток на 1+ моторчето върти постоянно а като сменя + врътва за секунди и слира и нище повече чаках го 5 мин да тръгне ама неще. ако някой има идеа да пише
П.П може и снимки да кача по-късно
mod edit: golfer
проблем със задната чистачка-решено/скъсан кабел/
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Досега няколко пъти ми се е случжало,вкл. ина моя голф 2.Кабелния сноп от купето влиза в капака и е покрит от гумен маншон,значи повдигаш тоя маншон и почти на 100% съм убеден че там ще откриеш причината,прекъснати от усукване ,и старост кабели!Какво да се прави все пак не караме нови коли,
деиствай ,и успех!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе що не видиш моторчето как е. Ако цъка релето то се чува значи си работи. Иначе тия моторчета ако има влага вътре ръждясва леко ротора и четките. Отвори го виж почисти сичко с финна шкурка и малко бензин после. Залепи дупката с изолирбан да не се пълни пак с влага и пробвай.
Другия вариянт е скъсване на кабел в тоя маншона където каза колегата. Пускаш цистачката уж да работи и мериш с мултицет дали ходи ток до отзад. Пробай комбинацията. Ако нема ток на ни една комбинация тогава рови по таблото и кабелите. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”