този път ще бъда кратък, но бърз. НямаХ много време да провера за следните проблеми, които ще Ви представя!
Благодаря предварително за разбирането и за отговорите

1. Когато дръпна лостчето за чистачките към Мен, очаквайки стъклото ми да е измие ... въобще не теква вода, а казанчето ми е пълно. Имам чуството, че моторчето НЕ работи. Няма цъкане, няма звук при дръпване на лостчето. Тази сутрин беше адски студено и нарочно НЕ опитах да си измия стъклото. Но сега на обяд опитах ... без резултат. Въпроса ми е мога ли сам да го отремонтирам или се купува ново?
2. ПО-СЕРИОЗНО
След таз сутрешния студен старт ... на обяд забелязах, че под колата (в ляво в случай, че сме застанали с лице срещу предницата) видях локвичка от около 10 сантиметра диаметър ... на скоро сменях масло и ангренажен ремък. Пипнах локвичката, но течността няма мириз на Антифриз. Преместих колата, проверих след час ... пак същия теч.
Извъртях волана максимално надясно и веднага се открехна зад дясната предна гума (ако не се лъжа) картера. Навсякъде по него имаше течове от масло. Уверих се, че и теча е от него. Вижда се, че и от извода за щеката също е хвърляло и после се е стичало по кутията на ангренажния ремък.
Наскоро сменях масло и ангренажен ремък. Не знам дали има връзка!
Така, някой може ли да даде мнение?
Благодаря Ви предварително!!!