чистачките ми се движат бавно
чистачките ми се движат бавно
Имам голф 4 и чистачките започнаха да се движат бавно.Видях,че във форума има побликувана такава тема ,даже със снимки как се сваля механизма и се почиства.Пробвах се обаче ударих на камък , стигнах само до отвиване на гайите на рамената и се оказа че рамената са доста клеясали и запекли.Моля ако някой може да ми помогне за сервиз или майстор към който да се обърна !Предварително благодаря!
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: чистачките ми се движат бавно
Избери си от този раздел viewforum.php?f=13
Разпитай приятелите някой може да има малка скоба която става за чистачките.
Разпитай приятелите някой може да има малка скоба която става за чистачките.
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
Аз първо напръсках обилно с WD40 всичко по подвижната система под кората, без да я сварям и чистачките пак тръгнаха. Като блокират съвсем, чак тогава ще разглобявам ... 

Bobkar32 написа:Имам голф 4 и чистачките започнаха да се движат бавно.Видях,че във форума има побликувана такава тема ,даже със снимки как се сваля механизма и се почиства.Пробвах се обаче ударих на камък , стигнах само до отвиване на гайите на рамената и се оказа че рамената са доста клеясали и запекли.Моля ако някой може да ми помогне за сервиз или майстор към който да се обърна !Предварително благодаря!
и аз дотам стигнах колега-няма такова запичане.пробвах със 3 вида скоби-не мърдат.пръсках отгоре с вд40 не помага.иначе за сега се движат чистачките нормално,пръскам с вд-то откъдето мога да го провра през пластмасата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”