Ел пакет Голф 3 проблем

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
GolfGtI115
Автомобил:
Двигател:

Ел пакет Голф 3 проблем

Мнениеот GolfGtI115 » Чет 28 яну 2010 22:07

Здравеите колеги! Имам странен проблем които днес се появи след минаване на автомивка.След няколко часа се помъчих да отворя шофиорския прозорец но не стана.Пробвах със пасажерския,същата работа.И с останалите така беше.Заключих колата както бях вътре тогава си работят.Отключвам я веднага и прозорците ми падат с 4 пръста(от както съм я купил прави този номер и знам че е от алармата.пробвах след като паднаха всички прозорци пак не бачкат.Заключих я пак и пак си работеха!!!Не съм пробвал люка дали прави така!За пръв път ми се случва това.сега не ми трябват,но за като се стопли ще ми трябват.Моля хората които са запознати със такива проблеми да ми помогнат.Благодаря предварително!!!

Потребителски аватар
Gencho87
Автомобил: VW Golf MK3 GT
Двигател: AEK 1.6 1995

Re: Ел пакет Голф 3 проблем

Мнениеот Gencho87 » Чет 28 яну 2010 23:16

Здравей, определено проблема ти е свързан с алармата, аз бих ти препоръчал направо да я занесеш някой техник да я погледне, защото някои аларми има опция от дистанционното да се смъкват прозорците, да не би нещо да се е объркала системата, де да знаеш, между другото ако ти го прави само след автомивка, значи някъде ти влиза влага по колата където не трябва ;)

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Чет 28 яну 2010 23:26

И според мен е от алармата.
Аз го имах същия проблем, но не само след къпане, а когато си пожелае.
Случвало ми се е и на синя зона да оставя колата и като се връщам след час-два прозорците смъкнати :shock .Айде на майстор - махай старата, слагана от левак жабар - давай новата и досега, вече 2+ години, чукам на дърво нямам проблеми.

Потребителски аватар
GolfGtI115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GolfGtI115 » Вто 02 фев 2010 11:59

Колеги затопли се а прозорците ми все още не ебават да се свалят :( като товоря вратата тогава си бачкат,като я затворя не!Никои ли незнае от какво може да е?!

Потребителски аватар
Gencho87
Автомобил: VW Golf MK3 GT
Двигател: AEK 1.6 1995

Мнениеот Gencho87 » Вто 02 фев 2010 12:20

Би трябвало да е обратното, ако тръгнеш да го сваляш/вдигаш и отвориш вратата трябва да спре, а при затворена да няма проблем.

Потребителски аватар
balamata
Автомобил: Renault Laguna
Двигател: F3P720

Мнениеот balamata » Вто 02 фев 2010 12:39

GolfGtI115 написа:Колеги затопли се а прозорците ми все още не ебават да се свалят :( като товоря вратата тогава си бачкат,като я затворя не!Никои ли незнае от какво може да е?!
Според мен логически погледнато,това ми изглежда на прекъснат кабел в маншона между вратата и купето.Пробвай при отворена врата да поначупиш леко с ръка кабелите в маншона и виж дали няма да откаже стъклото отново.Просто се опитай да имитираш прегъването,както е при затворена врата.

Потребителски аватар
Lubo 85
Автомобил: vw golf MK3
Двигател: AFT 1996

Мнениеот Lubo 85 » Вто 02 фев 2010 14:21

Колега отвори маншончето на шофйорската врата и огледай кабелите.
Ас го имах същият проблем,от прекъснат кабел,една запойка и всичко си доиде на мястото. :да: :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”