се оправя и си работи добре.Имам съмнения че може да е от самия карбуратор, но не знам от какво точно

Ако някой се е сблъсквал с този проблем да пише.Благодаря предварително.

келеш написа:Имаше съмнение за проблем от термоампулата,но като отида,ще попитам и ще пиша тук каква е причината.А моя е от любимите на всички ни-2Е2.
какво представлява тази термоампула ?келеш написа:Оказа се термоампулата.Ако отново направи проблем,ще се наложи смяна с нова.
purwi написа:Колеги имам въпрос относно голфчето ми 1,6 бензин карбуратор.При паленето запалва от раз и около 3-4 сек.ми държи добри обороти, но после оборотите падат, започва да тресе и почти изгасва.От ауспуха пуши сиво.След около 3-4 мин.
се оправя и си работи добре.Имам съмнения че може да е от самия карбуратор, но не знам от какво точно![]()
Ако някой се е сблъсквал с този проблем да пише.Благодаря предварително.
zdravko_jett написа: какво представлява тази термоампула ?
келеш написа:келеш написа:Имаше съмнение за проблем от термоампулата,но като отида,ще попитам и ще пиша тук каква е причината.А моя е от любимите на всички ни-2Е2.
Оказа се термоампулата.Ако отново направи проблем,ще се наложи смяна с нова.
purwi написа:Ок, но аз не съм от София ами от Варна.Ако някой знае добър майстор от Варна да каже.Има и друго странното е 4е моят карб.е 2Е.Не знам дали 6те има термо ампула?Ште проверя и ште пиша.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта