Здравейте колеги имам едно въпросче относно Голф 3 1.6 101к.с aft само на бензин. И моля за компетентно мнение. Случва се следното - на студен двг докато темп.на двг е под 40гр. в движение при ускорение но само под товар, глъхне и прекъсва това е само докато загрее до около 40гр. след това изчезва. И така до следващото изстиване на мотора и започва отначало. Наскоро правих мотор (сменях бутала и др.защото паднаха две от болтчетата, които държат клапите във всмукателния колектор и се начукаха три от буталата) не вярвам да има връзка с ремонта. Нови свещи, филтри, ремъци, гарнитури и др.части оригинални от VW Сакар Ауто. Най-вероятно си го е имал този проблем и преди това защото когато го купих беше доста топло и не го правеше, а започна сега като застудя малко времето. Притеснявам се, защото тепърва ще става все по-студено и не знам какво да очаквам. Имам някои съмнения, но като цяло не го познавам добре този мотор и не знам от къде да започна като не разполагам с много време, заради студеното време де. Не съм ходил на класическата диагностика но в компа няма никакви грешки - четени са. Предваритено благодаря за всички компетентни мнения!
може би температурния датчик нещо ти се е прецакал
аз имам подобен проблем само, че ми го прави като позагрее колата.
Настъпвам рязко, когато настъпя да ме изтегли за изпреварване примерно и някакси все едно се задавя по прекусва за 1 сек и после изтегля доста рязко ... та и аз нямам идея и ако някой даде съвет и на мен ще се радвам