Питане за гърнета
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за гърнета
Така колата е Г3 115 кон4ета в момента съм без катализатор средното и краиното гърне са изпразнени нацяло понеже се бяха запушели преди време.Сега като карам с 80 колата бучи все едно е издухана и се мъчи изкам да я направя по тиха.Според вас кое гърне да сменя(средното или краиното) за да стане по-тиха.И другото което се чудя е от каде и какво гърне да взема ново от магазина или да търся някое по запазено по моргите понеже съм чувал от доста хора че новите биле ментета и незаглушавали както трябва.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Питане за гърнета
Купи си читаво ново задно гърне и колата няма да се чува вече.... 

- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Re: Питане за гърнета
Ако искаш да ти е тихо вътре си купи направо нови две - срено и задно, ако не ме лъже паметта средното за ГТИ струва към 90лв., а задното не си спомням понеже бачках в специализиран сервиз за ремонт и смяна на ауспуси 
ПП. Аз съм си оригиналните гърнета и катализатор, но отзад си сложих ръчно изработени неръждаеми накрайници. Идеята е, че вътре почти нищо не се чува, а отвън в същото време изглежда добре (поне на мен ми харесва
)

ПП. Аз съм си оригиналните гърнета и катализатор, но отзад си сложих ръчно изработени неръждаеми накрайници. Идеята е, че вътре почти нищо не се чува, а отвън в същото време изглежда добре (поне на мен ми харесва

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”