за мигачите и стоповете на голф3
-
- Автомобил:
- Двигател:
за мигачите и стоповете на голф3
здравейте,имам следния проблем.като даm мигач,назависимо наляво или дясно и натисна спирачките и мигачите спират да работят,пускам спирачката и работят, и вечер като пусна фароветеи дам мигач,предните светият а задните и стоповете мигът като аварийнисветлин.йоще нещо като натисна спирачката ми светва на таблото и знака за мъгла,и то привсяко натискане на спирачките.с golf3-94god.благодаря
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: за мигачите и стоповете на голф3
провери си отзад на стоповете масата.
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Както каза колегата - проблем с масата отзад на стопа. Случва се често особено при конденз/пукнат стоп.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за отговорите.извинявам се много но къде се намира масата на стоповете
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Вътре в стопа. Прегледай първо левия. Мисля че там влизаха основните кабели.
- m&m16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Масата е един кафяв кабел, намира се на буксата на левия стоп най открая. Обикновено нагаря много и се получава описания ефект!
и аз имам сащия проблем колега и се чудех от какво е
и мислех да пускам тема , но си ме изпреварил , и аз благодаря за отговорите 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Писано е доста по прословутата "маса " на задните светлини при Г-3.Спасение(веднъж-завинаги!):проследявате в "платката" на левия стоп къде точно влиза тая кафява жица(масата).За пистата(то си е една ламарина) запоявате с подходящ поялник дублираща жица,извеждате я в багажника(там през дупка,цепка-както решите) ,монтирате и един "жигуловски" накрайник(мъжки,женски),на освободения(отрязан от буксата) кафяв кабел(масата) монтирате също "жигуловски"накрайник(мъжки или женски-зависи какъв е на дублиращата жица) и те така.Слабото място е всъщност пина в оригиналната букса,по описания метод той се "бай-пасира" и издържа.Вече направено отдавна на Г-3,предстои и на Венто.Кафявите жици всъщност са завинтени на замасяваща шпилка някъде под страничната кора в багажника-демек "към ламарина"
Само се чудя как производителя не е обърнал внимание на този характерен проблем през годините,ами слаби са му буксите за целта(2х21Wмигачи+2x5Wгабарити+2x21W стопове+"мъглата"+"заден ход"-е,има и коефициент на "едновременност"-ма си е много за един пин все пак)
Само се чудя как производителя не е обърнал внимание на този характерен проблем през годините,ами слаби са му буксите за целта(2х21Wмигачи+2x5Wгабарити+2x21W стопове+"мъглата"+"заден ход"-е,има и коефициент на "едновременност"-ма си е много за един пин все пак)
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Обозначението е 31 или иначе казано маса като натиснеш стоповете ти светват отпред мигачите 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”