смяна на съединител
-
- Автомобил:
- Двигател:
смяна на съединител
здравейте колеги,предстои ми не приятен ремонт на голфчето 3-афт мотор смяна на съеденител,та искам мнението на хора които са минали тази операция.кое е по лесно да извадя, мотора или скорости и деференциал,каква ос/дорник/ ползвате после при зглобката,тъй като аз нямам стара ос сигурно ще се наложи да си направя.не съм сменял съеденител на автомобил с напречно разположение на двигател за това се обръщам към вас,имам добри условия за това-канал,топъл гараж,инструмент.Благодаря
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: смяна на съединител
Как двигателя бе колега, само скорости се свалят разбира се.
След като имаш добри условия за 1 час са долу.
В хубавите марки съединители има "опашка" за центроване, ако не си направи вдна от подходяща пръчка
След като имаш добри условия за 1 час са долу.

В хубавите марки съединители има "опашка" за центроване, ако не си направи вдна от подходяща пръчка

- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Колег stefan57 ако нямаш против и аз трябва да сменям съединител карам 1.6(101)AEK,мислех да пускам тема но видях твойта,мен ме нтересува какъв съединител да сложа?
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега speedy86,за предпочитане са по скъпите/марковите/но на всеки според джоба,много зависи как караш колата,ако смяташ да вадиш павета при потегляне, какъвто и да сложиш много няма да издържи,зависи и още колко смяташ да караш тази кола,така че ти сам си решаваш какъв да сложеш!
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Speedy86 написа:Колег stefan57 ако нямаш против и аз трябва да сменям съединител карам 1.6(101)AEK,мислех да пускам тема но видях твойта,мен ме нтересува какъв съединител да сложа?
Има поизписано по въпроса.
Аз съм с Luk от около година и половина. Комплекта(притискател, веродов диск и изключващия лагер) ми излезе малко над 200 лв.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”