Много спешен въпрос за спирачките на голф 4
- venci_wrc
- Автомобил:
- Двигател:
Много спешен въпрос за спирачките на голф 4
Пичове много кофти проблем и незнам от каде идва абе наложисе да сменям накладки защото едната вътрешна накладка се беше изтрила напълно и ми надра диска .Диска го занесах на стругар и ми го изшлайфа и стана перфектно сложих диска сложих новите наклаки смених и едната трабичка на предния ляв апарат че беше усукана и можише да изпраска обезвъздуших хубаво и като пробвах колата така ми риташе педала и ми тресеше волана че направо щях да се побъркам от какво е този проблем че мн ми трябва автомубила а неможе да се кара така рита все едно постоянно работи айбиеса.помагайте благодаря предварително 

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Много спешен въпрос за спирачките на голф 4
Купувай нови дискове и не се занимавай с глупости.
Така или иначе стругарят ти вече е прецакал единия.
Така или иначе стругарят ти вече е прецакал единия.
- venci_wrc
- Автомобил:
- Двигател:
колега на диска е хваната само една стружка за да се изглади диска е като нов проблема е друг
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да разбера , защо се занимавате с глупости и се ебавате с живота.Вземи си купе едни нови дискове-то е ясно , че струват пари ама тези глупости със стругари и т.н. 

по принцип трябва да се шлайфат и двете страни,без да се мърда диска,за да са идеално успоредни. и мене ми шлайфаха така 2 диска и положението леееко се подобри,но пак си биеха.колата беше без абс.просто не са го направили като хората предполагам
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Колега като не ти се дават кинти накарай някой гумаджия да ти врътне дисковете на баланс машината-вземи един шублер за показалец и направи ефекта "грамофонна плоча".И пак ще си говорим дали са прави.Едно време стъргах барабани на жигула и аз,та стана като натисна педала отзад колата правеше LowRider.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
И аз залагам на крив диск щом бие във волана при натискане на спирачките.
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това е едното , другото е баране на диска с мазни ръце ... с нови накладки и намазнени дискове , ми трябваха 200 км, градско за да се оправи положението , да не говорим , че пътувах и до софия ....
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Колега и аз имах такъв случай на поло 6Н . Тресеше ми волана когато натисна спирачката и ги занесох на стругар да ги мине и от двете страни , та дисковете на външен вид станаха перфектни . Слагам ги на колата и тръгвам да спирам , тресенето на волана не се усещаше обаче колата спираше на невероятни тласъци ( ту задържи , ту изпусне и това го правеше с голяма честота ) , направо не можеше да се кара . И си взех нови дискове с накладки и проблема изчезна , на следващия ден видях едно приятелче , които е монтьор и му разказвам а той ми каза , че негов колега имал същия проблем . След стругар същата работа , обаче си ги оправил , като спирал няколко пъти по интензивно , след това изчакал да истинат дисковете и пак така доста пъти . Като разгледах моите дискове си личеше как ножа на струга е оставил едни много фини следи като го е обработвал ( леко грапаво ) и точно в това е проблема .
П.С. Това ритане на педала , за което пишеш го имах и аз и си бях изкарал акъла , защо е така
П.С. Това ритане на педала , за което пишеш го имах и аз и си бях изкарал акъла , защо е така

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Немски дискове за Г4 и то на 280мм има по 55лв. Не съм пазил кутиите и нз каква точно марка бяха, но 17 000км перфектно спиране, значи са ок
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”