Здравейте колеги имам проблем надявам се да дадете едно рамо и акъл по въпроса.
Кола Голф 2/91г/1.8 4 фара
Проблема състои в това ,че не ми работят габаритите на предните фарове също така и на задните фарове и крушката до габаритната също не работи на левия и десния заден фар,освен това и лампите на табелата отзад.Проверих бушоните 3 за табелата и 7-8 ако не ме лъже паметта за габарити ляв десен ,но всичко работи както и крушките.
Ако има някой понятие дали има зависимост в проблема тоест да има обща връзка между тези неработещи части ще съм му благодарен.
Колеги проблем с Задни и предни габарити
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги проблем с Задни и предни габарити
Провери дали идва напвежение до крушките ако да вероятно е някоя маса(-) ако няма 12в провери копчето.
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти колега!Всички тези габарити изведнъж и всичките ли изчезнаха?Нещо да си пипал?А като пуснеш габаритите от ключа,таблото свети ли?
Погледни дали стига напрежение до цоклите на крушките,да не би да нямаш маса.
П.П.-Извинявам се стана съвпадение
Погледни дали стига напрежение до цоклите на крушките,да не би да нямаш маса.
П.П.-Извинявам се стана съвпадение

- jbussines
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колеги за бързите отговори.Още не съм мерил утре ще извърша това действие.Всичките тези светлини явно са спрели едновременно немога да кажа кога ,но в близките 5-6 дни.За самото табло също не съм ,но останах с впечатление ,че не свети. Интересно ми е къде може да им е общата връзка на тези 2-3 неща по ел системата.
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Както каза колегата по-горе,провери и копчето.
- beky1
- Автомобил: VOLVO V70
- Двигател: B5202S.
На мен копчето за светлините ми е проблемно,от време на време ми спира габаритните светлини и таблото и като го чукна леко се оправят светлините.не ми е ясно дали могат да се ремотират(копчетата)
.карам си я така докато намеря някакво решение(наи вероятно ще разглобявам копчето за светлините)колата е голф 2 88 год.

- jbussines
- Автомобил:
- Двигател:
Какво сътворих днес.
Проблема си остана всички габарити не предни и задни не работт задните нмат ток със сигрност а предните несъм мерил ,но едната задна кршка за мъгла проработи а дргата също нма ток.
Възможно ли е ако предните габарарити са изгорели да прекъсва верига ,бшоните са наред.
Извинвам се за пропснатите бкви ,но клавиетрата залх и има 4 късили бтона то си личи.
Проблема си остана всички габарити не предни и задни не работт задните нмат ток със сигрност а предните несъм мерил ,но едната задна кршка за мъгла проработи а дргата също нма ток.
Възможно ли е ако предните габарарити са изгорели да прекъсва верига ,бшоните са наред.
Извинвам се за пропснатите бкви ,но клавиетрата залх и има 4 късили бтона то си личи.
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
jbussines написа:Какво сътворих днес.
Видя ли какво става когато поркаш пред компютъра?!

Сега-не става ясно задните светлини имат или нямат напрежение.Ако нямат и си сигурен в това,погледни какви цветове са кабелите за отзад и по тях започни от бушониерата.
Крушка за мъгла няма от дясно,само в левия заден фар.
Не е възможно ако изгори една крушка и да прекъсне веригата,трябва да свети преден/заден габарит.
Ако масата е наред на всякъде където не светят крушките,значи кабелите на + са прекъснати някъде.
Да те предупредя-не съм ел.техник,но бих действал по гореописаните неща от мен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”