Колеги, моля помагайте!
Имам следния проблем:
Струва ми се,че напоследък имам по-малка тяга на автомобила.Колата е ГОЛФ3 1.8MI.
На бензин съм, но като превключа примерно на втора предавка, имам чувството, че не може да изфорсира като трябва.Веднъж пък ми се стори че се оправи от само себе си, но за кратко.На 2- пъти заредих от уж по качествен бензин(ОМВ Carrera 95), но пак няма напредък.Незнам дюзи ли са, от бензинова помпа ли може да е(по-между другото не я държа с много бензин колата, иначе е на 2год.помпата) или трябва да слагам резонатор.
загуба на мощност
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: загуба на мощност
Привет колега,причините са много.Можеш да започнеш с нов бензинов филтър-примерно.Но пък в профила ти като най-активна тема стои тази viewtopic.php?f=13&t=7096
Там знаят какво да направят,а и ти знаеш къде са
Там знаят какво да направят,а и ти знаеш къде са

-
- Автомобил:
- Двигател:
некачествен бензин,свщи,кабели,филтри бензинов въздушен-трудно се гадае без да си казал за тези неща сменялли си ги да или не
Благодаря за отговорите.забравих да спомена, че съм сменял въздушен и маслен филтър съвсем скоро, беше септември месец 2009 заедно със смяната на масло.Горивния също го сменихме.Свещите ги проверявах преди около 2 месеца, бяха добре, но пак може да ги видя.Сменяни са преди 10 000км.
- galyaradeva
- Автомобил: Vw Caravelle 1998
- Двигател: VR6-140hp
- Контакти:
Центровка.. също е вариант за загуба на мощност.
Катализатор има, да.Мислех и този вариант дали да не сложа резонатор.Май в ЕМ Комплект го правиха.
-
- Автомобил:
- Двигател:
сваляй го да го изтърбушиш,не ти трабваrumqn написа:Катализатор има, да.Мислех и този вариант дали да не сложа резонатор.Май в ЕМ Комплект го правиха.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”