Голф 2 1.6 карб заеква
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 1.6 карб заеква
Смених си свещите с бош(предните бяха brisk)и вече колата пали от ряз на газ, но сега проблема е че в ниските заеква, а това много дразни поне в града. Със старите свещи пак същото не преди смяна съм сигурен че не заекваше.Проверявах за спукани маркучи но няма. И другия странен проблем е, че като натисна спирачката няма ляв мигач(не цъка и лампата не мига) както и аварийни- забиват просто, а като я пусна сичко си е наред.Десен си има. Също така и като натисна спирачката без да е пуснат левия мигач светва. Някакви предположения? Благодаря предварително.
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 1.6 карб заеква
Здравей колега!За какъв карбуратор става въпрос?Като си сложиш старите свещи,пак ли прави така?На какво гориво ти "заеква"?
А що се отнася до ел.проблема,напиши на търсачката мигач/и и гледай какво става от теми с проблеми!
А що се отнася до ел.проблема,напиши на търсачката мигач/и и гледай какво става от теми с проблеми!
-
- Автомобил:
- Двигател:
На газ го прави. Тя на бензин не върви само пали щото карба е пиербруг 2е 

- monstera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-вероятно масата на левия стоп се губи, затова не работи мигача заедно със стопа. Прегледай клемите и ги почисти, стегни.
А относно другия проблем, може да е запалителната систаема - центровка, делко... Аз постоянно имах подобни проблеми докато не смених старото делко, което беше с чукче. Сега съм с електронно запалване и е много по-добре. Ако и при тебе е старата запалителна система - по-добре я разкарай.
А относно другия проблем, може да е запалителната систаема - центровка, делко... Аз постоянно имах подобни проблеми докато не смених старото делко, което беше с чукче. Сега съм с електронно запалване и е много по-добре. Ако и при тебе е старата запалителна система - по-добре я разкарай.
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
виж си буксата на стопа вкарана ли е добре , често се измъква , особено ако имаш бас туба
а за газта , регулиране на газоворо - тройник , за обогатеноста на сместа , и изпарителя , също дава голямо отражение ... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”