Колеги, сутринта се набутах в някаква преспа, излязох и сега ми светна ABS постоянно + червена удивителна(мигаща)
Да не сьм откачил някой датчик или се е набил сьс сняг?В момента не мога много да видя, довечера пак
Сега сьм я паркирал и като я запаля свети само ABS, без удивителна
Идеи?
Мерси предварително
ABS+червена удивителна
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ABS+червена удивителна
Запали колата и мини 50-100 метра да отчетат движение датчиците и ще ти изгасне, освен ако не е прекъснат някой кабел на датчик. На мен така ми става от снега понякога.
- brummm
- Автомобил: Golf IV 1.9 TDI 131 4motion
- Двигател:
Ок,мерси много колега
като си трьгна от работа ще си покаже
като си трьгна от работа ще си покаже
Ако се е набил сняг в главините,докато не се изчисти си така...И работи без АБС.
Ако измиеш на пароструйка,пък най-вероятно ще се обледи и ще стане по-лошо...
П.П.За това не харесвам 4 - моушъна.Като светне АБС-а и оставаш на предно...А Синхрото е механично и няма общо с АБС-а...
Ако измиеш на пароструйка,пък най-вероятно ще се обледи и ще стане по-лошо...
П.П.За това не харесвам 4 - моушъна.Като светне АБС-а и оставаш на предно...А Синхрото е механично и няма общо с АБС-а...
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
На мен почна да ми прави мизерии например мокри се нещо по преден ляв датчик и дава мизерии и не бачка АБС. Спирам паля и тръгвам няколко метра и работи. На ваг-ком показва временна грешка. Отворих буксата на датчика беше мокра изсуших напръсках с контактен спрей и нямаше проблем докато спрея не изсъхнал и след това пак се намокри в това време. Пак разглобих и намазах със силикон гофрираната гума гумичка дето предпазва буксата,защото мислех че е спукана и така нямаше проблеми до вчера, докато пак не светна. Спрях тръгнах после изгасна и вече не ми се занимава с тоя АБС. Като има има кат немам нема
Колега ето тука подобно на твоя проблем точно: viewtopic.php?f=5&t=177004
- brummm
- Двигател:
супер!мерси
ще погледна,ама като поизсьхне
ще погледна,ама като поизсьхне
- brummm
- Двигател:
guzarin написа:На мен почна да ми прави мизерии например мокри се нещо по преден ляв датчик и дава мизерии и не бачка АБС. Спирам паля и тръгвам няколко метра и работи. На ваг-ком показва временна грешка. Отворих буксата на датчика беше мокра изсуших напръсках с контактен спрей и нямаше проблем докато спрея не изсъхнал и след това пак се намокри в това време. Пак разглобих и намазах със силикон гофрираната гума гумичка дето предпазва буксата,защото мислех че е спукана и така нямаше проблеми до вчера, докато пак не светна. Спрях тръгнах после изгасна и вече не ми се занимава с тоя АБС. Като има има кат немам нема![]()
Точно както каза колегата, след 100-тина метра лампата угасна
Днес сняг няма и преспи няма и няма и да се навирам в тях
Мерси

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”