Здравейте, с дешифриране на VIN разбрах, че модела ми е 1h, но какво значи това, не успях да намеря в google информация. Също така ме интересува какво е точно CL, GL... ? 97ма год. е, имам 2 AirBag-а, също така ABS, ел. стъкла отпред. Търсих в сайта, но единственото което разбрах е, че хората коментират собствените си версии, а не как да се разбере самата версия, гледам в http://doppel-wobber.de/wbb2/VW-Golf-3_Modelle.html но незнам какво точно да търся.
Другото което искам да питам е,
Купил съм си фарове за мъгла, задни ел. стъкла, очаквам доставка на халогени за решетките, плазмен километраж и плазменно осветление за парното.
Нямам си никаква представа от свързване и какво ще ми е нужно, а идеята ми е сам да си ги свържа, ще може ли да ми обесните или да ме насочите към някакъв сайт с ръководства и какви кабели, релета и т.н. ще трябва да си купя.
Също така нужно ли е да си купя ключ за фарове дето се издърпва два пъти(1 за задните стопове за мъгла и 2ри път за предните) или и този дето имам(с едно издърпване) ще ми свърши работа? Другия въпрос ми е
Дали е възможно да се свържат така, че като издърпам веднъж да се включват задните стопове за мъгла + предните фарове за мъгла + халогените в решетките. И дали е възможно като включа на дълги да се включват всичкото фар дето ми е отпред, но да не се включват задните стопове за мъгла?
Как да разбера какъв ми е модела и какво ми трябва за да...
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да разбера какъв ми е модела и какво ми трябва за да...
какво общо има дългите с стопа за мъгла? иначе ключа по принцип е направе нна първа степен халогени втора стоп за мъгла така че може да ти "свети сичкото фар" дето е отпреде без да свети отзаде 
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега нали знаеш какво пише в правилника за използването на халогените иначе аз на такива дето си държат постоянно включени халогените си им щракам на дълги, иначе в направи си сам мисля че съм засичал как се връзват халогените,темата за подобряване работоспособноста на фаровете мисля че ще ти помогне потърси яrimisark написа:И дали е възможно като включа на дълги да се включват всичкото фар дето ми е отпред,
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
rimisark написа:Здравейте, с дешифриране на VIN разбрах, че модела ми е 1h, но какво значи това, не успях да намеря в google информация. Също така ме интересува какво е точно CL, GL... ? 97ма год. е, имам 2 AirBag-а, също така ABS, ел. стъкла отпред.
С какъв двигател е колата? Кода на мотора знаеш ли? Има ли задни дискови спирачки, двусекционни фарове, борд комп, салон "плитко рекаро", кожен скоростен лост или други такива отличителни белези по които може да се разпознае едишъна на колата? Дали е CL, GL, GT или GTI пише на лепенката в багажника. Също там са и кодовете на оборудването с което колата излиза от завода. С описаните от теб екстри и тази година залагам на GL. Има тема за разликите между CL, GL, GT и GTI, намери я.
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
прочети тази тема да разбереш разликите межди GL GT GTI!
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=2623&hilit=%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0+%D0%B5+%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0+GL+GT
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=2623&hilit=%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0+%D0%B5+%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0+GL+GT
Тури една снимка ма маторя и че ти кажем какво ти е колцата.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Гледам, че колегата е споменал в една две теми, че мотора е 1.4i (код AEX). Тоест варианти ГТ и ГТИ отпадат. Най-вероятно е CL с някой напомпан едишън или GL 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”