скоростен лост
- Ico74
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
скоростен лост
здравеите интересува ме една част на лостовия механизъм на голфа точно преди скор.кутия има една топка във един квадрате профил която се е пропукала интересува ме дали се продава такова нещо и мога ли да си го сменя сам или ще се ходи на сервиз.мотора е абу1.6 .благодаря ви
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
тва и аз го сменях - като се изрони тампона/топката и лоста ми започна да се мандахерца като обезумял
струваше мнова към 20,30лв. като този тампон се намира върху една вилка и се продава с нея. освен това са различни, поне за ГТИ и другите.
виж и тук
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 5%F0%F6%E0

виж и тук

Сменя се за 10 минути на канал. В долната част на вилката има фиксаторен болт с коничен накрайник, който се развива. Скоростният лост се включва прим. на 4-та и и се издърпва назад вилката да излезе от остта за скоростите. По обратния ред се монтира новата вилка с ябълковиден накрайник и се стяга фиксаторния болт.
- Ico74
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пичове помагаите. днес ходих да проверявам по магазините и ми казаха цена над 50лв някои знае ли някаде по евтино щото толкоз пари няма да дам па квото ще да става .мисля и вариант да дам размерите на стругар да я прави от текстолит или от пласмаса ама незнам първо ще изчакам вашите мнения да видя кво ще правя .благодаря ви предварително
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
снимки: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9617
търсене - търсене по автор - пишеш Dosy като ти отвори темите си намираш една негова, кликаш на user-а натискаш бутона "Бележка" и му пишеш като слагаш и тема 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”