Проблемът е следния-реших да пробвам един новозареден акумулатор,дали е в изправност 44Ah,махнах сегашният-60Ah,километражът се нулира,часовникът също-нормално при махане на акумулатор.Акомулаторът си работи нормално,малко е слабичък за този двигател,но си пали колата с него.Обаче като загася двигателя,и отново дам на контакт-всичко се е занулило-реших че е от акумулатора и си сложих предишният-60Ah.Запалих си колата-поработи 1-2мин.Гася мотора,и пак всичко се нулирало.А иначе си пали нормално,върти си мощно.......може ли да съм пеебал нещо със малкият акумулатор!
Проблем с нулиране на часовника и дн.километраж
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с нулиране на часовника и дн.километраж
Юнаци,колата ми е Голф3 комби 1,8 ADZ
Проблемът е следния-реших да пробвам един новозареден акумулатор,дали е в изправност 44Ah,махнах сегашният-60Ah,километражът се нулира,часовникът също-нормално при махане на акумулатор.Акомулаторът си работи нормално,малко е слабичък за този двигател,но си пали колата с него.Обаче като загася двигателя,и отново дам на контакт-всичко се е занулило-реших че е от акумулатора и си сложих предишният-60Ah.Запалих си колата-поработи 1-2мин.Гася мотора,и пак всичко се нулирало.А иначе си пали нормално,върти си мощно.......може ли да съм пеебал нещо със малкият акумулатор!
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Проблем с нулиране на часовника и дн.километраж
Това е от калпави клемни свръзки по силовите вериги-същия ефект се получава ако палите колата на скорост и спирачка.Волтажа в инсталацията кляка и електронните тъпотии с временна памет се ресетират.Проверете връзките към стартера и по "дебелите" плюсове по инсталацията на колата.
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Здравейте, при мен имаше такъв проблем (зануляваше ми се часовник пробег и данни на компа) оказа, че ми гори един бушон, смениха ми го с 5А повече и от тогава нямам проблеми, но немога да ви кажа кой беше 
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря ви младежи!Наистина се оказа изгорял бушон-смених го и всичко си дойде на мястото!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”