Имах малко наводнение под шоферската седалка заради пробитата ми гумена стелка и не карах колата няколко дни,днес отивам в гаража паля- ок ,обаче индикацията за Еърбаг свети цял ден,бях чел някъде тук за някакъв кабел отдолу под седалката,може ли от влагата да е станало нещо,и какво да правя,къде да търся аварията?
...и да допълня наведох се да постилам едни вестници да попият влагата от снега и наметих 1 пружина под седалката явно се е откачила отдолу,голяма е около педя с 2 куки в краищата и 1 гумен пръстен по средата...
Индикация на Еърбаг-голф 4
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Индикация на Еърбаг-голф 4
за пружината - и аз намерих същата под седалката на пасата обаче не открих от къде точно се е откачила и я прибрах в едно чекмедже . едва ли е толкова важна щом пада сама , а и всичко по седалката си работи .
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
трябва да видя на другата седалка къде е тая пружина ама тая индикация що свети? 
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
iGolf написа:трябва да видя на другата седалка къде е тая пружина ама тая индикация що свети?
ще свети докато не ти изчистят грешката (до тогава си без Airbags, така че карай внимателно)
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Зависи от грешката. Ако е проблем по веригите, наистина може и да не работи. Но съгласи се, че Еърбега е такава система, която винаги ще се опита да сработи въпреки грешките.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”