ПС:интересувам се само от демонтаж-монтаж на лагера,демонтажа на главината съм го правил
Главината остана хваната само за кормилния накрайник (само него не можах да изкарам, исках да я сваля от колелото, ама не можах), върху едно трупче сложих единия чук върху лагера и бой с другия
Като за в домашни условия толкова успях да направя. И да не забравиш да махнеш зегерките, че колкото и да блъскаш ... Дано съм бил полезен по някакъв начин. Успех!същотот исках да кажа,набиването го направих с масления крик а крика лагера и шенкела ги запенах на прозорчето на мазето естествено подлагах трупчета, а избиването имах дебело плътно желязо от маслено бутало с почти същия диаметър и големия чук,не е мног сложно колега никогане го бех правел преди само на набиването бях присъствал ,но пък в който и сервиз да идеш с лагера шенкела и главинната ще ти го направят, а демонтажа и монтажа от тебе, преди да набиваш лагера мацни го с масалцеahhi написа:намери си маслен крик и с него става набиването и избиванетоест ще трябва и некви железа с диаметър на лагера и в нещо да го подпреш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта