омасляване
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
омасляване
колата е голф3 1.8 ми абс. днес отарям капака , да проверя маслото и антифриза(доста дълго не бях ги проверявал) и забелязах че маркучите които излизат , влизат в компресора на климатика са много опмаслени. питам от къде може да това омасляване ?някой имал ли е такъв проблем? евентуално къде да търся причината? иначе нивото на маслото беше добре, не беше намаляло. 
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: омасляване
да не е капнало антифризче по тях щотот и от антифриза става като омазано с масло, или текнало от някъде малко ,па то и наще пътища нали с амн чисти, ако не прави акпка одоло по долата не болка
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:да не е капнало антифризче по тях щотот и от антифриза става като омазано с масло, или текнало от някъде малко ,па то и наще пътища нали с амн чисти, ако не прави акпка одоло по долата не болка
ми там няма от къде да капе антифриз, не тече но много омазнено , по тези маркучи какво тече антифриз или фреон?
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
е щом е за климатика компресора значи по маркучите тече фреон имах предвид дане би от някъде да е капнало антифриз да не би >неодачник написа:ми там няма от къде да капе антифриз, не тече но много омазнено , по тези маркучи какво тече антифриз или фреон?
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_jett написа:е щом е за климатика компресора значи по маркучите тече фреон имах предвид дане би от някъде да е капнало антифриз да не би >неодачник написа:ми там няма от къде да капе антифриз, не тече но много омазнено , по тези маркучи какво тече антифриз или фреон?
ми не съм забелязъл да капе , кл;иматика вече две години не съм го пускал, не знам даже дали има фреон в него!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”