омасляване

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

омасляване

Мнениеот неодачник » Вто 16 фев 2010 18:47

колата е голф3 1.8 ми абс. днес отарям капака , да проверя маслото и антифриза(доста дълго не бях ги проверявал) и забелязах че маркучите които излизат , влизат в компресора на климатика са много опмаслени. питам от къде може да това омасляване ?някой имал ли е такъв проблем? евентуално къде да търся причината? иначе нивото на маслото беше добре, не беше намаляло. :cry:

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: омасляване

Мнениеот zdravko_jett » Вто 16 фев 2010 19:22

да не е капнало антифризче по тях щотот и от антифриза става като омазано с масло, или текнало от някъде малко ,па то и наще пътища нали с амн чисти, ако не прави акпка одоло по долата не болка

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Вто 16 фев 2010 19:46

zdravko_jett написа:да не е капнало антифризче по тях щотот и от антифриза става като омазано с масло, или текнало от някъде малко ,па то и наще пътища нали с амн чисти, ако не прави акпка одоло по долата не болка

ми там няма от къде да капе антифриз, не тече но много омазнено , по тези маркучи какво тече антифриз или фреон? :(

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Вто 16 фев 2010 20:03

неодачник написа:ми там няма от къде да капе антифриз, не тече но много омазнено , по тези маркучи какво тече антифриз или фреон? :(
е щом е за климатика компресора значи по маркучите тече фреон имах предвид дане би от някъде да е капнало антифриз да не би >

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Вто 16 фев 2010 20:34

zdravko_jett написа:
неодачник написа:ми там няма от къде да капе антифриз, не тече но много омазнено , по тези маркучи какво тече антифриз или фреон? :(
е щом е за климатика компресора значи по маркучите тече фреон имах предвид дане би от някъде да е капнало антифриз да не би >

ми не съм забелязъл да капе , кл;иматика вече две години не съм го пускал, не знам даже дали има фреон в него! :cry:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”