Та на въпроса. Имам проблемче с пасажерската врата на Голф 4. Текстилната част на кората на която е закрепена дръжката на вратата се мърда при натиск. При отваряне на вратата се осеща повечко. Кората поддава само отзад, там където съм сложил стрелки. Някой има ли на представа това нещо отвътре как е закрепено за кората- лепено ли е, с винтове ли е? Времето се затопля и наближава момента в който ще разглобя вратата, за да го отстраня това. Ако на някой му се намира снимка от вътрешната страна ще съм адски благодарен. Търсих с търсачката на сайта и ударих греда. Пробах с чичко Жужъл, и там същата работа. Излиза само лицевата част.
Въпрос за пасажерска врата Голф 4?
Въпрос за пасажерска врата Голф 4?
Колеги, обичам да давам съвети за разни ремонти обаче пак дойде ред да търся такива. Причината е че карам кола първа младост
Та на въпроса. Имам проблемче с пасажерската врата на Голф 4. Текстилната част на кората на която е закрепена дръжката на вратата се мърда при натиск. При отваряне на вратата се осеща повечко. Кората поддава само отзад, там където съм сложил стрелки. Някой има ли на представа това нещо отвътре как е закрепено за кората- лепено ли е, с винтове ли е? Времето се затопля и наближава момента в който ще разглобя вратата, за да го отстраня това. Ако на някой му се намира снимка от вътрешната страна ще съм адски благодарен. Търсих с търсачката на сайта и ударих греда. Пробах с чичко Жужъл, и там същата работа. Излиза само лицевата част.
Re: Въпрос за пасажерска врата Голф 4?
Благодаря колега. Изглежда е с разтопени пластмасови палчета. Много подробна темичка 

- banushev
- Автомобил:
- Двигател:
разваляй я смело не е сложно моята имаше същия проблем точно в задната част.беше се счупила пластмасата.в общи линий импровизирах ама стана и ся не мърда
поздрави
поздрави

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Чичо Вортекс знае повече от чичо Жужъл
полезна тема, успех 
полезна тема, успех 
До сега се разглабяхме. Резултата е че половината пластмасови палчета дето държат малката кора закрепена към голямата се бяха изпочупили. Някой в основата, други на върха където са стопени за да залепнат. Намазах хубаво с лепила разни, че да видим какво ще стане. Оставям монтажа за утре, заваля а и на топло по-хубаво ще засъхне лепилото. Благодаря на колегите за помощта 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”