Обаче все нещо ме човърка , че не е хубаво да ти остават части като сглобяваш нещо, та може ли някой да ми обясни за как и за какво се слагат тия работи - ето и схема която беше в комплекта:
Проблем при свързване на фарове Г3
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
Проблем при свързване на фарове Г3
Става въпрос за фарове тип Ангелски очи на FK. Към комплекта има два вида адаптери (transfer harnes) към буксата на колата, някакво реле и кабели за кам акомулатора. Тъй като при монтажа не ми стана ясно за какво иде реч и защото буксите от колата паснаха на фаровете не съм ги слагал тези дапълнителните атрибути.
Обаче все нещо ме човърка , че не е хубаво да ти остават части като сглобяваш нещо, та може ли някой да ми обясни за как и за какво се слагат тия работи - ето и схема която беше в комплекта:

-
- Автомобил:
- Двигател:
Може би им е необходим повечко точец от оригиналните фарове.Имам в предвид повече ампери и вместо да се натоварва ел.инсталация на колата,тук взимаш ток директно от акумулатора и системата си има отделни бушони,а инсталацията на автомобила служи само за подаване на сигнал до релето в комплекта.Това са само мои ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ,нека запознатите да ти кажат повече!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”