Въпрос за съединител
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за съединител
Въпроса ми е един приятел му се развали съединителя и трябва да смени притискателния и феродовия диск. Колата е голф 3 1.6 ABU. Мисълта ми е дали ще стане притискател и феродов диск от Голф 2 1.8 карбуратор с код на двигателя GU да не купува друг при наличност на такъв.Или да кажете от кои друг двигател на голф 3 става. Този които е в наличност феродов диск е 180мм 24 шлеци. Благодаря предварително.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за съединител
ако и неговия е с 24 6лица да го слага вън6ния диаметър не е от голямо зна4ениее.
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
golf_III_2e написа:ако и неговия е с 24 6лица да го слага вън6ния диаметър не е от голямо зна4ениее.
Аз пък мислех че диаметъра е важен. питах един приятел за нови авточасти и тои погледна в компа и ми каза че на голф 3ка 1.6 били с 210мм.
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
golf_III_2e написа:ако и неговия е с 24 6лица да го слага вън6ния диаметър не е от голямо зна4ениее.
Да бе, не е важен, ич даже, д...а пияните немци, що ли ги прават различни като си е се тая. Само новия да не е по-голям, че тогава треа да го повдигате от земята та да превключвате, а при потегляне ша го туряте на трупчета и като се завъртят гумите ритате трупчето и те така те

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
koлега аз тоя номер съм го правил и затова го написах, така 4е недеи философства като незнае6 за какво става въпрос.Аз в момента съм с феродов диск от голф 2 1.6д а колата ми е 2.0 и си пали гумите а не съединителя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”