Някой може ли да ми намери номера на частта, защото от Ауто- не можаха да я намерят
в каталога и да ми кажат дали я имат и какви пари
Теди е 2000-та година, ТДИ помпа дюза, 6 скорости

morfei1 написа:Къде точно се намира тази капачка? Я дайте снимки ако може, за да вида дали и моята липсва.

? Миенето на мотора няма ли да навреди ако влезе вода и всичката полепнала кал по него
lyubobg написа:Като гледах май нямат резба, а ако не се лъжа на 3-ойката има резба и просто си пада ....
Друга хипотеза - ако се вади, винаги нещо да се счупва
По скоро ми е интересно как да го побългарим, защото 15лв за нова капачка

lyubobg написа:ЕБАСИИИИ - как може и на теб да я няма??? Моята каръщина заразява хората вече
Предлагам на първо време всеки да търси побългаряване, като вариант - примерно качапка от друга кола няма начин да не стане, най-лесно да се види е от Голф 3

morfei1 написа:Хъм и моят няма капачка и си виждам вътрешностите на маковика, но си мислех, че такъв му е модела......![]()
Моята причина евентуално я знам, в случай, че е била там - мотора ми е свалян, така че може и тогава да е заминала..... знам ли.
Аз за 24000км. проблеми нямам, но не ми се мисли какво може да се случи, по закона на Мърфи, ако изпуснете някакво болче и то вземе че падне точно там.
Къде викате че се продават тези капачки за 15лв.? Ще взема да си купя, че да не стане някой сакатлък и да има преждевременна смяна на комплект съеденител
@lyubobg, като гледам как ти е боядисана скоростната кутия в оранжево - червено, почти съм сигурен, че колата ти губи антифриз от тройника
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта