оборота маистора каза че може да е разменил буксите на дросела защото имам една букса с два кабела същата свободна размениги и тогава колата заработи 500/600оборота.От там я занесах на диагностика да адаптират дросела ,от втория път стана уж но казаха ,че стъпковия мотор не работи как да работи като след два дена видях че има изгорял бушон ,смених го ,но като вкарам буксата колата пак се форсира ,а като е студена гасне ,ходих до моргата намерих един уж работел но и снего работи на 1500 оборота ,ако може помагаи те,че аман от маисториПак проблем golf 3 gti -ABF
-
miloslav
- Автомобил:
- Двигател:
Пак проблем golf 3 gti -ABF
Здравеите Колеги последно си занесах бегачката да и сменят гарнитурата на капака на клапаните ,защото предния маистор като я слага я прищипал и тя изхвърля маслото.Новия маистор я оправи и ми смени ремъка,и ми бандажира кабели те дето бяха изгорели от колекторите - предния проблем дето гаснеше двете букси дето влизат на дроселовата клапа.При вземането на колата като я запалих започна да работи на 2000
оборота маистора каза че може да е разменил буксите на дросела защото имам една букса с два кабела същата свободна размениги и тогава колата заработи 500/600оборота.От там я занесах на диагностика да адаптират дросела ,от втория път стана уж но казаха ,че стъпковия мотор не работи как да работи като след два дена видях че има изгорял бушон ,смених го ,но като вкарам буксата колата пак се форсира ,а като е студена гасне ,ходих до моргата намерих един уж работел но и снего работи на 1500 оборота ,ако може помагаи те,че аман от маистори
оборота маистора каза че може да е разменил буксите на дросела защото имам една букса с два кабела същата свободна размениги и тогава колата заработи 500/600оборота.От там я занесах на диагностика да адаптират дросела ,от втория път стана уж но казаха ,че стъпковия мотор не работи как да работи като след два дена видях че има изгорял бушон ,смених го ,но като вкарам буксата колата пак се форсира ,а като е студена гасне ,ходих до моргата намерих един уж работел но и снего работи на 1500 оборота ,ако може помагаи те,че аман от маистори- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пак проблем golf 3 gti -ABF
Огледаи всички вакуми около колектора може да има някои скъсан.При мен като извадя буксата с 2та пина на клапата нищо не се променя и доколкото знам няма опция за адаптация на клапата(нито TPS нито клапата позволяват някакъв реглаж).
Re: Пак проблем golf 3 gti -ABF
какви са тия майстори дето адаптират дросел на АБФ?
аман от разбирачи дето взимат пари!ама и вие къде гледате като плащате?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”