Скърцане на корите на голф4 GTI
-
stoichkov
- Автомобил:
- Двигател:
Скърцане на корите на голф4 GTI
Искам да разбера как мога да оправя скарцането на корите на голф 4 гти 2 врати.ако мойе някои моля да ми обесни как то4но мойе да се отстрани този досаден проблем.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: Скърцане на корите на голф4 GTI
stoichkov написа:Искам да разбера как мога да оправя скарцането на корите на голф 4 гти 2 врати.ако мойе някои моля да ми обесни как то4но мойе да се отстрани този досаден проблем.
viewtopic.php?f=11&t=89435&hilit=%D1%83%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Според мен имаш откачени или направо липсващи щипки от кората.
Моята пасажерска врата заскърца след като затрих две щипки
Моята пасажерска врата заскърца след като затрих две щипки
-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
Може да ти скърца и захващането на бравата към колонката.
Там има един болт, за който захваща бравичката.
Пробвай да го намажеш с грес
Иначе ако са други пластмаси - сваляш и сменяш щипките дори и да са здрави. Защото като остареят, охлабват положението и пластамсите стават музикални
Там има един болт, за който захваща бравичката.
Пробвай да го намажеш с грес
Иначе ако са други пластмаси - сваляш и сменяш щипките дори и да са здрави. Защото като остареят, охлабват положението и пластамсите стават музикални
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко да поспамя в темата на колегата ,откъде да намеря нови щипки за корите?
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки по-голям магазин за авто жунжурии. Но си вземи твоя за мостра, че има различни видове.
Не е гаранция че липсват. И моята шофиорска врата се разскърца в последно време, а не е отваряна откак съм я взел колата. Но интересното е как скърца при тръгване,спиране и завой.
Офф: В една друга тема, един колега беше казал че "ами то ако не скърца, няма да е голф"
Офф: В една друга тема, един колега беше казал че "ами то ако не скърца, няма да е голф"

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Могат да ти скърцат и механизмите за стъклото вътре. Аз така мислех, че ми скърцат само корите, но не бях прав.
Все пак "ако не скърца не е голф".
Все пак "ако не скърца не е голф".
-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
Щипките ги има и в Официалните представители на VW.
A цените са същите като в Авто Хелп и подобни.
Старите наистина охлабват и не държат добре
A цените са същите като в Авто Хелп и подобни.
Старите наистина охлабват и не държат добре
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Здравейте, понеже имам 90% подобен проблем, за да не отварям нова тема ще пиша тук, (извинявам се предварително на автора) при мен има треперене на предните кори, когато ми е усилена повече музиката (имам колони в предните врати - оригинални) на какво може да се дължи, самата кора не мърда-някъде отвътре се чува това вибриране има, го откакто съм взел колата?
- fitoplankton
- Автомобил:
- Двигател:
Аз наскоро си отварях корите и останах приятно изненадан, липсваха ми по 1-2 щипки на всяка кора. Няма да ви казвам как скърцаха преди това(не е нещо фрапантно,но дразнещо).
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
ее тия щипки не са ли запоени за самата кора.Дайте някви снимки за по-добра представа.
В ауто билд пишат че в голфа тропало и скърцало по-малко от колкото в японски вариант на голф-тойота мазда и т.н.Представям си как е в тях
Направи ми впечатление последния брой в който пишат за 7ма серия на бмв че по магистралата ако имало лоша настилка единственото неприятно било поскърцването на таблото или около него-как ще дам 200 и кусур хилки за скърцащо табло бе
В ауто билд пишат че в голфа тропало и скърцало по-малко от колкото в японски вариант на голф-тойота мазда и т.н.Представям си как е в тях
Направи ми впечатление последния брой в който пишат за 7ма серия на бмв че по магистралата ако имало лоша настилка единственото неприятно било поскърцването на таблото или около него-как ще дам 200 и кусур хилки за скърцащо табло бе

- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
FivePointeO написа:stoichkov написа:Искам да разбера как мога да оправя скарцането на корите на голф 4 гти 2 врати.ако мойе някои моля да ми обесни как то4но мойе да се отстрани този досаден проблем.
viewtopic.php?f=11&t=89435&hilit=%D1%83%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0
Това съм го пробвал само,че на 3-ка все едно се качих в друга кола
Hitman щипките не са запоени а са закачени, но се изваждат за част от секундата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”