Здравейте, ще се радвам ако някой успее да ми помогне, имам следните проблеми на моя голф 4:
1. Как да се справя с проблема които имам с предната лява врата - когато я отключвам с ключа не работи централното от нея и като я отворя плафончетата нито в купето нито на вратата свети, все едно не е отворена, при зцапалени фарове като я отворя не се включва и зумера
2. Задната чистачка както си работеше без каквато и да е видима причина спря да работи, работи само пръскалото за водата - причина?
Трябва ли климатроника да се изключва преди изгасването на автомобила и имали проблем ако автомобила се запалва при включен климатроник?
Управление предна лява врата и климатроник на голф 4
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Re: Управление предна лява врата и климатроник на голф 4
- По т.1 ето: viewtopic.php?f=6&t=23478 - това е за пасат ама на Г4 е същото.
- По т.2 - като отвориш 5-тата врата от ляво и дясно има 2 маркуча в който вървят кабелите от купето до 5-тата врата там имаш скъсани кабели.
- за климатроника мисля че не е проблем дали си го спрял или пуснал преди да запалиш колата, тя колата първо си пали и после се включват другите вериги.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поснати болежки по любимите ни колички!За плафона и зумера -сваля се бравата в шоферската врата,разглобява се,в нея има няколко микроключета-припояват се защото спойките са напукани,и има още едно микро-такова ключе което също може да е сдало багажа-ето ти малко руска литература http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=69381,за другите неща нека другите колега да помагат ,аз с това съм се справял другото за сега ми работи!
Колегата egoist_ok, ти е описал проблема ПЕРФЕКТНО!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”