колата накъсва при ускорение

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
fatix
Автомобил:
Двигател:

колата накъсва при ускорение

Мнениеот fatix » Чет 25 фев 2010 21:33

Колеги пак проблем,бях писал преди няколко дни за загубата на мощност колата е new beetle 1,8T смених клапан Н75 нещата се пооправиха но не съвсем.В момента колата накъсва при ускорение няма тази тяга която имаше и вървеше с лекота,с малко газ върви добре и поема но ако дам газ до долу се замисля и едвам набира и ако я карам в това състояние разхода на гориво е невероятен.Четох доста теми имаше подобна тема на един колега и проблема се е оказал в свещите,ако някй може да каже нещо повече че вече незнам с тази кола...да допълня че на диагностиката не показваше проблем освен клапана Н75

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Re: колата накъсва при ускорение

Мнениеот mania » Чет 25 фев 2010 22:04

При мен проблемът беше, че един датчик себеше замърсил. За съжаление не мога да се сетя кой...

golf_sektant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_sektant » Чет 25 фев 2010 23:01

и аз имам сащия проблем но сигорно е от кабелите или от свешите :confused

:неграмотно

Потребителски аватар
dimitar_85
Автомобил: VW Passat B5.5
Двигател: AWX 2004g

Мнениеот dimitar_85 » Съб 27 фев 2010 11:15

golf_sektant написа:и аз имам сащия проблем но сигорно е от кабелите или от свешите :confused

:неграмотно

колега и мен ме съмнява за свещи.преди месец имах същия проблем но със служебната кола(Ситроен Берлинго 1.4 Метан)подавам газ и почва да се чуди тръгва забива,тръгва забива и така докато направи по-голями обороти.правеше ми го обаче само на метан,на бензин нямаше проблем.ходих в Ситроен(пълни малоумници за нищо нестават)колата беше още в гаранция.смениха доста неща включително и уж спукана дюза на метана.и пак същото.отидох после в един сервиз Бош като ми беще на ум че може да е в свещите.смениха ги и колата заспа :bowdown сега няма проблеми.имаш ли представа от кога не си сменял свещи?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”