Лангуркане на седалките на Г3
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Лангуркане на седалките на Г3
При сядане или при ставане и от двете предни седалки се чува и усешта едно лангуркане.Едно време на ладата знаех че това е от 4те винта дето държат седалката ма сега е некво друго и гледах и немога да го разбера как е и от какво е, но мисля че е някъде от релсите.
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Ми за парите - бяха някакви смешни, не помня точно лев и нещо - два..., може и по-малко. Седалките се вадят много лесно - отпред имаш едно блокиращо щифтче, което спира седалката да излезе при максимално дърпане назад, ще го видиш лесно то е почти най-отпред. Махаш го и дърпаш седалката...
П.П. Забравих да кажа - има ги в повечето магазини по Симеон. Аз лично съм ги купувал от Ауто+
П.П. Забравих да кажа - има ги в повечето магазини по Симеон. Аз лично съм ги купувал от Ауто+
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:Питайте в Юнитрейд, все пак за оригинални.
Не е в това проблема мисля. Пластмасите са си здрави, но палчето което ги задържа вътре е смешно. При мен проблема е че почти винаги седалката е дръпната докрай назад. А и си мисля че външния водач малко или много се е разширил....
Абе следващия път като не ме мързи да свалям седалката ще ги залепя! Мисля че ще стане тогава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”