Здравейте.
Значи проблема е следния,като взех колата с баща ми и един майстор, измерихме компресия,която беше в граници 12-12,5 , а само на 4-тия цилиндър изкара едва 8.Измерванете не се състоя от профисионалист, но от опитен човек, мерил и преди компресия.Махнаха се свещите вкара се един уред с показател, казаха ми да паля и да давам газ.Автомобила беше загрял!Говоря за Голф 3 1.8, ADZ мотор.
Та конкренто към въпроса,от какво може да е тази разлика в показателите и довежда ли тя до загуба на мощност, и как може да се оправи за да изкарва поравно компресия.Благодаря!!!
Разлика в компресията на 3-ка 1,8 90к.
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
vwg3 написа:Бате не беше ли това ония много вървящия голф дето в цяла тема спорехме че ги прави там 220+?!?!?! А дано го пооправиш штот с тая разликаСериозно дано се намери причината ама ако се окажат сегменти - лошооордано са легълца клапани поне....
Ами май да.Той и сега си ги залепя 220, но каточе ли повече време му трябва, де да знам.Още не съм засичал колко ги прави от 0-100, но като сложа летните гуми, тогава мисля да го потормозя

А да от Варна съм и ако е истина за 100 кинта да се оправи ги давам от ряз.Утре мисля да махам и катализатор и ще засека колко ги прави от 0-100 сега и после като направя каквото му трябва по мотора,сегменти или клапан ще тествам пак и с летните гуми.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”