di4evv написа:1.8/66квт/ 90 к.с тия мотори са доста здрави

Те верно си мязат моторите, ама 1.6 няма моно, така че не виждам как може да се обърка... Да не да е сменяван мотора нещо. Щото и на моята пише на лепенката едно, а под капака е друго. Неопитни майстори в нашия град се опитват да ме убеждават, че е 1.3, а аз знам какво има вътре и им се смея (въпреки, че ABU-то е много близко до 1.3, ама да кажем, че е напомпано 1.3 и нищо повече). Дългите скорости са както предимство така и недостатък според мен. За да караш с нормална скорост (позволената), в добър диапазон обороти трябва само на 2-ра и 3-та да караш... Напоследък карам една оПел ВеХта 2.0и, нейните скорости са бая дълги също, само 2-3, рядко включвам на 4-та да не я мъча колата с 1000-1200 оборота. Цитирах градско каране де, някой да не си помисли, че извън града карам на 3-та 

ba4eto_85 написа:Здравейте,искам да попитам по тези данни може ли да ми кажете реално двигателя 1.6 ли ми е или 1.8.Става въпрос за JETTA,преди няколко месеца ми я продадоха за 1.8 днес като ходих на сервиз да сменям ангранажа ми сервираха че е 1.6.Ето снимки от багажника и еднин германски талон ......Голям нямам защото я взимах със пълномощно,,,,,,,Казааха ми,че това zzz16 означавало че е 1600кубика

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: paninnn и 89 госта