Много проблеми си навлякох с Голфчето ми...да започнем отначало.Смених ламбда сонда и въздушен филтър за 165 лева, защото бензина ми не държеше обороти(държеше 200-300(на метан съм)), та зеха ми парите(преди месец) и сега преди няколко дни не мога да запаля въобще на бензин, метана също от време на време ми прави проблеми....паля с малко газ понякога..чудя се кво да правя...Проблем номер 2:Тая кола от някаде губи антифриз...прилагам снимки...От изпарителя кадето губеше стегнах скобите..сега трябва да ги сменям щото пак сълзи...интересното е че като отварям казанчето сякаш отстрани на сферата изтича...дали не е спукана?!...до тука минимум 50 кинта за антифриз(имам я от септември 2009)...Проблем номер 3:Уча в Техническия-София...излизам от лекции и гледам на паркинга халогена ми счупен, а бронята огъната(сигурно някой е връщал назад и ме е ударил)...идва ми да се застрелям вече..ако някой има такъв на прилична цена го зимам веднага.
Благоаря предварително за помоща и съветите.
Ето и снимките
http://mrdl.snimka.bg/automobiles/golf- ... 9.17650712П.П:Възможно ли е да ми пишат фиш за затъмнени предни джамове?Тоест....явно може ама има ли някви проценти на затъмнение или трябва да си махам фолиото(така я взех и приятно ме изненадаха куките).Стоповете ми били зелени(само на цвят) трябвало да ги махна и щели а ми земат колата заради джамовете.Добре а като карам с очила не ми ли е затъмнено също?!