Доста проблеми Golf 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
MRDL
Автомобил: Passat B8
Двигател:

Доста проблеми Golf 3

Мнениеот MRDL » Сря 03 мар 2010 11:52

Много проблеми си навлякох с Голфчето ми...да започнем отначало.Смених ламбда сонда и въздушен филтър за 165 лева, защото бензина ми не държеше обороти(държеше 200-300(на метан съм)), та зеха ми парите(преди месец) и сега преди няколко дни не мога да запаля въобще на бензин, метана също от време на време ми прави проблеми....паля с малко газ понякога..чудя се кво да правя...Проблем номер 2:Тая кола от някаде губи антифриз...прилагам снимки...От изпарителя кадето губеше стегнах скобите..сега трябва да ги сменям щото пак сълзи...интересното е че като отварям казанчето сякаш отстрани на сферата изтича...дали не е спукана?!...до тука минимум 50 кинта за антифриз(имам я от септември 2009)...Проблем номер 3:Уча в Техническия-София...излизам от лекции и гледам на паркинга халогена ми счупен, а бронята огъната(сигурно някой е връщал назад и ме е ударил)...идва ми да се застрелям вече..ако някой има такъв на прилична цена го зимам веднага.
Благоаря предварително за помоща и съветите.

Ето и снимките :)
http://mrdl.snimka.bg/automobiles/golf- ... 9.17650712

П.П:Възможно ли е да ми пишат фиш за затъмнени предни джамове?Тоест....явно може ама има ли някви проценти на затъмнение или трябва да си махам фолиото(така я взех и приятно ме изненадаха куките).Стоповете ми били зелени(само на цвят) трябвало да ги махна и щели а ми земат колата заради джамовете.Добре а като карам с очила не ми ли е затъмнено също?! :D

Потребителски аватар
VW`VENTO
Автомобил: VW BORA 1.9TDI
Двигател: AHF

Re: Доста проблеми Golf 3

Мнениеот VW`VENTO » Сря 03 мар 2010 12:54

по закон нямаш право да затъмняваш или намяляш видимостта на предното челно стъкло и на предните врати,макар че аз от 7-8 месеца съм със затъмнени със най-светлото фолио стъкла на предните врати.Имай предвид че за това могат да ти спрат колата от движение :wink:

Потребителски аватар
MRDL
Автомобил: Passat B8
Двигател:

Мнениеот MRDL » Сря 03 мар 2010 13:02

Мойто също е най светлото че даж беше и изсветляло от слънцето но тази част която влиза в изолацията на вратата не беше изсветляла...така ме хванаха за джамовете :D

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Сря 03 мар 2010 13:23

колега няма да ти вземат колата,могат да ти е спрат от движение, на мен ми направиха подобен проблем заради сенника,даже полицая беше готов и ми каза ще е спре от движение та понеже му казах че съм е взел скоро(което си беше така) само ми даде срок да го сваля

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Сря 03 мар 2010 16:06

При запален и загрял двигател маркучите стават ли много твърди?Провери за проблем с гарнитурата на Главата!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”