Въпрос за чистачките
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Въпрос за чистачките
Хора здравейте.Преди няма и 10 дена си купих нови чистачки на Bosch!В момента тая откъм шофьорската страна ми скърца и оставя така вода.Мнго осе ядосах , защото уж много са хубави и какво ли не ми говориха от Авто Плус пък вече понча да ми стърже!Може ли да не е от чистачката ми нещо от самото рамо където се захваща чистачката?Или да е намажа с нещо и аз незнам.Много ме изнервя това скърцане пък като се има предвит. че ме яд че са на 10 дена и почна да скърца направо....Дайте съвети
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за чистачките
Ходи им ги върни.
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
хвърляш и зимаш нови 

- Vask0
хаха а не .няма да дам пак 35 кинта за чистачки.за няма и един месец.явно така ще карам
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
е добре с риск за ме нахулят, зимаш един спрей за табло силиконов и напръскаи гумата на перото от двете страни и изчакаи за попие, ще има разлика проверено 

-
KirilGeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
Защо изобщо трябва да се чудиш с какво да ги клепаш като може да отидеш и да им обясниш че за 10 дни са се разскърцали и да бъдат така добри да ти ги сменят.
- Vask0
KirilGeorgiev написа:Защо изобщо трябва да се чудиш с какво да ги клепаш като може да отидеш и да им обясниш че за 10 дни са се разскърцали и да бъдат така добри да ти ги сменят.
човек мислиш ли че на някой му пука, че мойте чистачки са се прецакали.нали са взели вече парите пък...знаеш че в България някой като вземе пари за нещо трудно ги връща да не кажем , че не ги връща никога
-
KirilGeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки сериозен търговец ще ти смени дефектната стока или ще ти върне парите.Те ментетата не се развалят за 10 дни тия какво са ти продали не знам.
- Vask0
KirilGeorgiev написа:Всеки сериозен търговец ще ти смени дефектната стока или ще ти върне парите.Те ментетата не се развалят за 10 дни тия какво са ти продали не знам.
еми ще отида да видя дали ще стане нещо ама се съмнявам мерси все пак.
а да попитам може ли нещо да е от тия металните където си слагам чистачките на тях?
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Тея чистачки от Ауто+ всички са калпави.
С голямо заглави трябва се напише НЕ ГИ КУПУВАЙТЕ - БОКЛУЦИ
Колкото и мнения да видя, все това чета, включително и аз пострадах от тях, а именно шофьорската СПОЙЛЕРЧЕ, да ВИ.........
С голямо заглави трябва се напише НЕ ГИ КУПУВАЙТЕ - БОКЛУЦИ
Колкото и мнения да видя, все това чета, включително и аз пострадах от тях, а именно шофьорската СПОЙЛЕРЧЕ, да ВИ.........

- Vask0
е добре откъде да си купя читави
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Пробвай да обърнеш чистачката. В смисъл сложи я обратно. И аз съм уделвал скърцащи и в повечето случай като я обърна почва да си ходи мазничко....
- Vask0
GRUEL написа:Пробвай да обърнеш чистачката. В смисъл сложи я обратно. И аз съм уделвал скърцащи и в повечето случай като я обърна почва да си ходи мазничко....
мерси колега , ще го пробвам утре
И аз бях купил БОШ още като купих колата но също бързо се разскърцаха. И мен ме дояда ама няма как
После взех ВАЛЕО и съм страшно доволен от тях и са почти наполовин цена от боша. Сега съм с едни от тези безшарнирните ментета дето са по 5-6 лв. ама и те вървят по-добре от боша. Според мен гумата на боша май идва по-твърдичка и затова скърцат. Но засега валеото са ми фаворит.
- Vask0
slav написа:И аз бях купил БОШ още като купих колата но също бързо се разскърцаха. И мен ме дояда ама няма какПосле взех ВАЛЕО и съм страшно доволен от тях и са почти наполовин цена от боша. Сега съм с едни от тези безшарнирните ментета дето са по 5-6 лв. ама и те вървят по-добре от боша. Според мен гумата на боша май идва по-твърдичка и затова скърцат. Но засега валеото са ми фаворит.
другият път ще си купя валео щом казваш
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”