Проблеми с Golf 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
teka
Автомобил:
Двигател:

Проблеми с Golf 3

Мнениеот teka » Чет 04 мар 2010 17:53

Здравейте,от доста време имам Голф 3 1,6Mi 94г. обаче ми прави много проблеми и вече се чудя дали да не го продам за желязо :D :D :D .Беше при майстор за смяна на сигменти и след като си я взех се оказа,че не пали на бензин.Когато е студена държи много високи обороти към 2000 дори и 3000.Сега съм принуден да я карам само на газ,и когато загрее не иска да пали.Прочетох,че проблема с оборотите може да се дължи на грешка в компа и,че трябва да се рестартира.Искам да питам дали мога да си го направя сам без да ходя при "майстор".Също така искам да питам къде се намират бушоните за бензиновата помпа за да ги проверя.Благодаря!

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблеми с Golf 3

Мнениеот Symptom » Чет 04 мар 2010 21:52

Здравей колега, относно оборотите потенциална причина може да е стъпковото моторче.Ако е то излиза код за грешка при диагностика. Може да се дължат и на сензора за въздух на моното....да показва неадекватн истойности също...Причини бол..
Компа ще го ресетнеш като махнеш + клемата на акомулатора за поне 30 мин.Това ще изчисти грешките но ако проблемите стоят пак ще ги зашише.Пробвай.

Бушоните са си там където на всички голфет ,долу ляво под превключвателя за фаровете , по към, педала на съединителя.
На самия капак отвътре пише кой номер бушон за кое е .
Успех,

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Чет 04 мар 2010 21:55

17 или 18 беше за помпата :)

teka
Автомобил:
Двигател: