по неизвестни причини колата изведнъж загуби равномерното си ускорение. звука на двигателя е все едно изкачваш еверест, когато се опитвам да ускоря над 2000 оборота. смених въздушния филтър, но не е от него. какво друго да проверявам?!
дайте идеи какво може да е проблема
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
дайте идеи какво може да е проблема
Здравейте,
по неизвестни причини колата изведнъж загуби равномерното си ускорение. звука на двигателя е все едно изкачваш еверест, когато се опитвам да ускоря над 2000 оборота. смених въздушния филтър, но не е от него. какво друго да проверявам?!
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
Сваляш си от някои твой приятел кабели за свещичките:) и ги поставяш (според мен това ти е проблема)Ако тръгне си му връщаш кабелчетата и отиваш да си купиш едни читави....(може и само един да ти е развален..на мен вчера ми проби един и правеше същото)ако пак не е от тях почваш дeлко и т.н.
Макар че като се замисля вместо да се занимаваш (това все пак е 3-ка ГТИ,има повече електроника от мойта)най добре иди в Юве или на друга диагностика дай си 25-30 лв и сичко ше си каже ....Но погледни кабелите де,...не ти коства нищо...
Макар че като се замисля вместо да се занимаваш (това все пак е 3-ка ГТИ,има повече електроника от мойта)най добре иди в Юве или на друга диагностика дай си 25-30 лв и сичко ше си каже ....Но погледни кабелите де,...не ти коства нищо...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”