голф 2 1.8 моно проект (сериозно начинание с хубав край)

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
marto890424
Автомобил: Golf 2
Двигател: KR Pl 89

голф 2 1.8 моно проект (сериозно начинание с хубав край)

Мнениеот marto890424 » Нед 06 фев 2011 13:01

Здравеите искам да попитам взех два голфа двоики 1.8 карбуратор единия и 1.8 моно другия моното е с крив колянов вал и въобще за да се направи треа да се хвърлят една шапка пари. двете купета са почти еднакви моното-с кривия вал е супер бордо металик широки бронии от 90 година супер купе 15" джанти с 205 гуми нещо мноо красиво-тва всичко по него сам съм го правил,иначе го купих за 300 лева шарен и железни 13" без гуми :lol: така другия голф е карбуратор 1.8 бордо металик от 87 год ударен 2-3 пъти много ремонти и така ако не съм обяснил както трябва или не сте разбрали искам да взема работещия двигател дет е карбуратор и да го сложа в голфа дет е моно там инсталацията си е готова и само да сменя колекторите там с другите джаджи ще стане ли ако всичко се направи както трябва има ли шанс да запали само тва питам имам 3 голфа двоики единия е сниман тука и ми е в гаража искам да имам още един вие ми помогнете :beer :beer този дет ще остане ще му търся дизелов двигател тва ще е нататък за сега само това

Последна промяна от marto890424 на Пон 07 фев 2011 21:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lino__
Автомобил:
Двигател:

Re: голф 2 1.8 карбуратор проект

Мнениеот lino__ » Пон 07 фев 2011 0:47

Става ама много безмислено изпълнение...
И това ли вече е проект :lol:
Май вече всички са проектанти.

Golfur
Автомобил: golf 3 1994
Двигател: 2E

Мнениеот Golfur » Пон 07 фев 2011 19:43

трябва да смениш резервоара трябва и компютара с инсталацията ако ти е читав карбуратора и колата работи не си струва да се заиграваш

Потребителски аватар
marto890424

Мнениеот marto890424 » Пон 07 фев 2011 21:04

lino__ написа:Става ама много безмислено изпълнение...

Не те знам кой си нека да ти го кажа така двете купета са почти еднакви моното-с кривия вал е супер бордо металик широки бронии от 90 година супер купе 15" джанти с 205 гуми нещо мноо красиво-тва всичко по него сам съм го правил,иначе го купих за 300 лева шарен и железни 13" без гуми :lol: така другия голф е карбуратор 1.8 бордо ударен 2-3 пъти много ремонти и така ако не съм обяснил както трябва или не сте разбрали искам да взема работещия двигател дет е карбуратор и да го сложа в голфа дет е моно там инсталацията си е готова и само да сменя колекторите там с другите джаджи ще стане ли ако всичко се направи както трябва има ли шанс да запали само тва питам имам 3 голфа двоики единия е сниман тука и ми е в гаража искам да имам още един вие ми помогнете :beer :beer :bowdown

Потребителски аватар
marto890424

Мнениеот marto890424 » Пон 07 фев 2011 21:15

marto890424 написа:
lino__ написа:Става ама много безмислено изпълнение...

И за мен тва си е проект да се занимавам с таратаики от вторта световна :lol: :lol: :banghead: :banghead: Понеже от скоро се занимавам с голфчета до сега само алфи съм имал можеш да покажеш малко уважение не да подхождаш така

Потребителски аватар
eCy!
Автомобил: Golf
Двигател: BMN

Re: голф 2 1.8 моно проект (сериозно начинание с хубав край)

Мнениеот eCy! » Вто 08 фев 2011 0:31

Точно понеже от скоро се занимаваш бих ти препоръчал първо да четеш много 2ро да питаш доста зада си наясто както ще правиш.
Въпроса ми е следният какво очакваш от мотор моно-инжекция (лично аз преди 3 дена се отказах него но това е мое предпочитание)моно-инжекцията не мисли че е бегачка а за да стане такава 1во мн пари после мн работа аз лично бих ти препоръчал да караш карбуратора (независимо на коя кола ще се сложи)и той не варви много но при него е много просто,лесно нямаш компютър и т.н. накратко казано проблемите при карборатора са 2ти по-малко....

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Вто 08 фев 2011 5:40

Става,можеш да им размениш местата ,като сложиш колекторите и датчиците от моното би трябвало да запали без проблем! :wink:

Потребителски аватар
marto890424

Мнениеот marto890424 » Съб 12 фев 2011 21:46

ivkata написа:Става,можеш да им размениш местата ,като сложиш колекторите и датчиците от моното би трябвало да запали без проблем! :wink:

КОЛАТА Е ГОТОВА ВСИЧКО Е СМЕНЕНО И НАРЕДЕНО ЗАПАЛИ ОТ РАЗ МНОО СЕ КЕФЯ ИМАШЕ БАЯ ИГРА С НЕГО ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА И ПРЕЦАКАНА СКОРОСТНА КУТИЯ СМЕНИХ Я КАРЕТА НОСАЧИ МАКВЕРСОНИ НАПРАО СИ НАПРАИХ НОВ ГОЛФ ГЕНЕРАЦИЯТА Е ИЗЦЯЛО СМЕНЕНА ОТ КОЛЕКТОРА ДО КРАЯ СЕГА В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ КАЧА СНИМКИ СТАНА СУПЕР И ВАРВИ ПОВЕЧЕ ОТ КОГАТ БЕШЕ КАРБУРАТОР КАБЕЛИТЕ НА ДЕЛКОТО ГИ НАРЕДИХ КАТ ГЛЕДАХ ОТ ДРУГИЯ МИ ГОЛФ 1.6 КАРБУРАТОР И НЕ МИСЛЕХ ЧЕ ШЕ СТАНЕ НО СТАНА СЯ ГИ ЗНАМ НА ИЗУСТ

Потребителски аватар
marto890424

Мнениеот marto890424 » Съб 12 фев 2011 21:46

КОЛАТА Е ГОТОВА ВСИЧКО Е СМЕНЕНО И НАРЕДЕНО ЗАПАЛИ ОТ РАЗ МНОО СЕ КЕФЯ ИМАШЕ БАЯ ИГРА С НЕГО ОКАЗА СЕ ЧЕ ИМА И ПРЕЦАКАНА СКОРОСТНА КУТИЯ СМЕНИХ Я КАРЕТА НОСАЧИ МАКВЕРСОНИ НАПРАО СИ НАПРАИХ НОВ ГОЛФ ГЕНЕРАЦИЯТА Е ИЗЦЯЛО СМЕНЕНА ОТ КОЛЕКТОРА ДО КРАЯ СЕГА В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ КАЧА СНИМКИ СТАНА СУПЕР И ВАРВИ ПОВЕЧЕ ОТ КОГАТ БЕШЕ КАРБУРАТОР КАБЕЛИТЕ НА ДЕЛКОТО ГИ НАРЕДИХ КАТ ГЛЕДАХ ОТ ДРУГИЯ МИ ГОЛФ 1.6 КАРБУРАТОР И НЕ МИСЛЕХ ЧЕ ШЕ СТАНЕ НО СТАНА СЯ ГИ ЗНАМ НА ИЗУСТ[/b]

Последна промяна от marto890424 на Пет 08 ное 2013 19:10, променено общо 4 пъти.

ji4kata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ji4kata » Съб 12 фев 2011 22:42

Честито колега ,от сега на татък само безаварийни километри ти пожелавам :)Аз също го минах тоя филм даже при мен беше малко по сложно,но стана .
пп - оправи си последните мнения да не са с главни букви ,че темата няма да оцелее дълго така .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”