проблем с ABS на голф4
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с ABS на голф4
Колеги помагайте, имам проблем, свети ми абс на голф4 тди 110коня 99г.Когато запаля колата не свети но 6том вдигна 20км и светва.бу6оните изглеждат здрави.Бях свалил акумулатора за 20 мини, като го сложих и после 2 дена не свете6е и днеска пак светна като вдигна 20км. Каде да тарся проблема? 

- murkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с ABS на голф4
Мисля че едно закачане на Vag-Com ще си каже проблема.
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря ти колега. 6те отида да е зака4ат но ако карам така до тогава има ли някакив проблем? 4е утре не работят до колкото знам
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Просто няма да ти работи ABS-a.
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
а някой можели да ми каже от какво може да е, да свети след като вдигна 20 км. 4е сега ме яде отватре,и ме яд 4е неработи и какво да о4аквам? а пак аз като ре6а проблема 6те пи6а от какво то4но е било.
- ilia99
- Автомобил: polo 6n 1995
- Двигател: 1.6 AEA
здр колега , и при мен на полото ми е така след 25 км светва и излезна хидропомпата на абс, дано да не е това при теб
но си карам така де , поздрави
но си карам така де , поздрави- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
дано да не е това, но колко пари е тази помпа
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
сега пак бях до колата, ре6их пак да погледна бу6оните, които са на акумулатора и като ги свалих единят се бе6е окислил изтарках го малко и го сложих и когато ре6их да трагна, след като ждигнах 20 км пак светна ABS но този пат и една 4ервена удивителна ми светна посредата на таблото.Пак отворих капака, помислих 4е несам сложил добре бу6она един по един ги изкарах и трите и ги сложих отново, запалих и трагнах и ни6то не светна абс работи НО СЕГА ПАК МИ СЕ 4УВА НЯКАКВО ВИЕНЕ ИЛИ 6УМ КОГАТО ЗАПО4НЕ ДА РИТА ПЕДАЛА, 4УВАМ ГО ОТ КАМ 6ОФОРСКАТА СТРАНА. нормално ли е да 4увам такйв 6ум все едно вие някаква помпа?

- kiril_k83
- Автомобил:
- Двигател:
колега и при мен беше така но беше заминало релето което командва помпата и смених целия ABS . но на VAG KOM ще покаже какво е ако е помпа имам от моя ABS но дано да е друго.след като вдигнеш 20км. ти светва лампата на ABSa защото след тази скорост тои почва да работи.
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
6те го закарам да видим от какво 6те излезне, но за6то не го прави всеки пат, така ме фва6та яд и незнам от какво е, сега два дена 6те тарпя докато разбера. А тази твойта помпа 6те стане ли колега?
- kiril_k83
- Автомобил:
- Двигател:
това е помпата.
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
днес бях на диагностика и ми казаха, че проблема бил в панела, който стои варху акумулатора, кадето са бушоните.Било се окислило нагоряло, абе било за смяна, закърпиха го уж ама ще видим колко ще изкара.Иначе грешките, които изписа са били обичайните,едната беше нещо 01276-abs hydraulic pump, а другата v64 outside нещо не го запомних точно, но това бяха.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”