мнения за голф3 комби 1.9 тди 95г.
- nezakonia3199
- Автомобил:
- Двигател:
мнения за голф3 комби 1.9 тди 95г.
може ли някои които има опит с тези афтомобили да ми каже някои мнения за голф3 комби 1.9 тди 95г. и мерси предварително 

Re: мнения за голф3 комби 1.9 тди 95г.
Аз карам такова с 1з мотора. Доста прилично върви. Разхода е уникално нисък (3.8-4.0 до 5.5 съответно извънградско/градско Частите са сравнително евтини. Возията е малко твърдичка. При включване на турбото ускорява доста стабилно. Съединителя е хидравличен. Голяма кола стабилна е и с доста място за багаж и общо взето си е широчко вътре (лично мнение). На мен ми направи впечатление като се качих на нея , че хидравликата на волана е малко по-твърда от тази на колите които бях карал до тогава.
Попринцип до сега аз все още не съм сменял нищо по нея и немога да ти кажа къде точно са и проблемните зони ( само съм дочувал и чел , но немога да ти гарантирам за достоверност , като не съм го изпитал а именно клапана Н75 , реле 109 ( което се води може би като фабричен дефект при първите от тези двигатели ) и дебитометър ). Това са най-проблемните зони според това което знам при тези модели.
Ако случиш на здрава и поддържана каручка може да ти служи дълго време без проблеми.
Поздрави
Попринцип до сега аз все още не съм сменял нищо по нея и немога да ти кажа къде точно са и проблемните зони ( само съм дочувал и чел , но немога да ти гарантирам за достоверност , като не съм го изпитал а именно клапана Н75 , реле 109 ( което се води може би като фабричен дефект при първите от тези двигатели ) и дебитометър ). Това са най-проблемните зони според това което знам при тези модели.
Ако случиш на здрава и поддържана каручка може да ти служи дълго време без проблеми.
Поздрави
- nezakonia3199
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мнения за голф3 комби 1.9 тди 95г.
мерси много за подробното обяснение и пак мерси

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”