Движат се двете огледала заедно на ГОЛФ 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Движат се двете огледала заедно на ГОЛФ 4

Мнениеот red.devilll » Съб 24 дек 2011 16:53

Колеги вчера ми се случи следното:
Като реших да си изместя лявото огледало,защото един познат беше карал колата и исках да си го наглася за мен,установих че се местят и двете и лявото и дясното :banghead: ,а като местя само дясното си се мести само то.Смених копчето с ново няма ефект,свалих от друг голф който го няма този проблем пак така моето на неговия си работи добре както и неговото,но като ги сложа на моята кола започват мизериите scare . И сега си ги регулирам ,но искам да си го направя както си трябва.
Ако някой е имал този проблем и го е отстранил моля да споделя,защото един майстор каза че и други четворки са му утивали с този проблем,но нямало оправяне,а на мен не ми се вярва да не става по някакъв начин и ще съм много благодарен ако някой е отстранил проблема и сподели.
Весели празници на всички :beer

Последна промяна от red.devilll на Нед 25 дек 2011 1:55, променено общо 1 път.

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Re: Движение на двете огледала заедно на ГОЛФ 4

Мнениеот VALENTINO87 » Съб 24 дек 2011 17:01

Колега и аз го имам същия проблем. Мислех,че защото е било чукнато лявото и затова...ще следя с интерес темата

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: Tiguan Elegance Night shade blue
Двигател: 2025 DXDB

Мнениеот airjohn » Съб 24 дек 2011 17:10

VALENTINO87 написа:...ще следя с интерес темата

И двамата може с интерес да ползвате търсачката. :012: :idea:

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Съб 24 дек 2011 17:18

airjohn написа:

Не ме е интересувало и затова не съм търсил!

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Съб 24 дек 2011 17:42

Във форума проблемът е коментиран многократно. Това е само като за начало:

viewtopic.php?f=5&t=136687&hilit=%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0
viewtopic.php?f=5&t=56808&hilit=%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5

Има и още теми, в една от тях се бяха изпокарали много колеги...

Като цяло това не е проблем, а екстра, която е описана в книжката към колата. Само че при много хора дълго време не е работела, а пък други са я открили няколко години след покупката на колата и си мислят, че преди това не я е имало. Ако не е функционирала, често се оправя след откачане на акумулатора или смяна на копчето. Доста колеги именно в такъв момент са разбрали за съществуването й. Други пък продължават да твърдят, че това не трябвало да бъде така.. само дето в книжката си пише всичко. Там си е описана тази функция. Ако на някого не му харесва, сигурно има начин да се изключи.. но не съм се интересувал. Огледалата се настройват толкова рядко, че не си заслужава толкова внимание да се обръща на това нещо...

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Съб 24 дек 2011 20:34

:bowdown Търсих колега,но не открих нищо.Прочетох всички мнения ,но не открих нищо което да ми помогне във връзка с "ЕКСТРАТА",КОЯТО СЕ ОПИТВАТ КОЛЕГИТЕ ДА МЕ ОБЕДЯТ ЧЕ Е ТАКАВА. Как като е есктра са една година и малко не съм я имал ,а се появи от 2 дни. В темите никъде не е описано дали има решение или не ,а само се пише че е екста,която я е имало във всички Голф 4-ки ,НА МОЯ СЪС СИГУРНОСТ ЕКСТРАТА ЛИПСВАШЕ ДО ПРЕДИ 2 ДНИ.

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Съб 24 дек 2011 21:06

airjohn написа:

Ако можеш с Търсачката да ми покажеш точно как да премахна"ЕКСТАТА",която и ти лично твърдиш ,че трябва да е така-АЗ ЛИЧНО Я НЯМАХ И ПИТАМ ДАЛИ ИМА РЕШЕНИЕ ,А НЕ НЯКОЙ ДА МЕ УБЕЖДАВА ЧЕ КОЛАТА МИ Е ЧЕРНА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ Я ВИЖДАМ И ЗНАМ ЧЕ Е СИВА.няма как да ме убеди някой че това е било екста точно на моя автомобил,да се убеждава сам че така е по-удобно.Ще се радвам колега ако се поразровиш малко с търсачката и намериш мнението където пише за решението на проблема или за премахването на "ЕКСТРАТА"

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”