Вакуум

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Вакуум

Мнениеот Vizor » Вто 21 мар 2006 1:08

Здравейте отново
Жалко, че не можах да снимам колата си като я купих щеше да е добра фотосесия от типа Before/After но определено с много труд се постига доста.. за 1800лв купих една морга с потенцял Г2 Синхро 1Р само че в трагично състояние и с малко парички успях да я направя страхотия отидох при един пич бояджия и за малко камака ми я направи бонбонче и сега много и се кефя
та въпроса ми е следния
когато я купих лостчето за чистачките беше счупено но като ми казаха 40лв за него щото е с MFA им казах да ла*ат и след като успях сам да си го направя (и то успешно :P без излишни пройшествия) свързах и MFA-то обаче средния разход на горивото ми нещо не ми харесва
Показва ми стойности от типа 0.6 до 1.1 (ех мечти) от какво може да е това
Някой беше споменал за Вакуума. Можете ли да ми дадете малко по подробна информация как да си го оправя сам щото нещо не си ли го пипнеш сам няма да си го чувстваш като свое .. даде ако не е нещо по сложно..
Разгледах голяма част от форума (ако не и целия) но не успях да открия човек с такъв проблем

Потребителски аватар
kara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kara » Сря 22 мар 2006 13:13

На мен показва в първия момент 99.9 и после 0.0 и така си стои. Има действително един вакуум дето влиза към таблото. Предполагам че там някъде е проблема, но не съм се занимавал да го оправям.

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Чет 23 мар 2006 2:02

kara написа:На мен показва в първия момент 99.9 и после 0.0 и така си стои. Има действително един вакуум дето влиза към таблото. Предполагам че там някъде е проблема, но не съм се занимавал да го оправям.
махаш си клемата на акумолатора и готово...а на мен взе да ми го прави проблема през седмица :roll:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 24 апр 2006 21:14

Колега, какво стана, оправи ли MFA-то?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 24 апр 2006 21:56

Ами не отказах се .. просто няма каде да отида
Всичко му е вярно на МФА-то но просто .. този разход никав го няма
0.6 0.8 (мечтииииииииииииииииииииии) пък на един приятел на 3-ката кат я смачка на 2-ра и 40 залепя .. имаш ли някаква идея как да го опрая .. освен този вакуум.. ?!

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 24 апр 2006 22:44

Според мен не е от вакума,защото ако е скъсан или нещо такова ще отчита много 99,9 а не малко както е във твоя случаи.Иначе нямам идея какво може да е предполагам някакъв проблем с електрониката на таблото но незнам гадая и не искам да те обърквам :roll: :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 24 апр 2006 22:49

А.. аз изобщо не съм в час.. таи че няма какво да ме обарквате даваите идей да знам какво да правя ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”