Въпрос за датчик на температурата.
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за датчик на температурата.
Здравеите колеги,преди време четох много хубава тема с снимки за смяна на датчик на температурата на голф 4...но сега нещо не я откривам в търсачката.Някои знае каде се намира датчика на температурата която показва на таблото...ще му бъда благодарен.Колата ми е голф 4 1.6 ср 1999 год.....Аз отивам да ровя из колата и многото датчици 

Последна промяна от valio kita на Пон 04 авг 2008 21:02, променено общо 1 път.
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=100527
На Г-3 датчика е зад дясната решетка , а на Г4- зад ЛЯВАТА решетка под лайсната на предната броня, иначе датчика изглежда по същия начин.
На Г-3 датчика е зад дясната решетка , а на Г4- зад ЛЯВАТА решетка под лайсната на предната броня, иначе датчика изглежда по същия начин.
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
повредата е отсранена...отидих в един магазин и питах каде се намира.Момчетата провериха и ми показаха със схема каде точно е датчика,та да го сваля да видят какъв точно е.Свалих го и им го занесох за да го видят точно какъв е(дали с 3 или с 4 крачета)и се оказа с 4.Монтажа е само с една скоба и стана бързо....сега всичко е ок.
P.S. колега...не се намира там дето ми каза,сигорно на 3-ката е там,на 4-ката е отгоре на маркуча дето излиза от блока и отива към радиатора.

P.S. колега...не се намира там дето ми каза,сигорно на 3-ката е там,на 4-ката е отгоре на маркуча дето излиза от блока и отива към радиатора.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”